“TERİM’E, 3 YER GÖSTERDİM”

11 Mart 2015

Hafta başı Bolu’ya gelerek çeşitli incelemelerde bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in yapığı incelemeler hakkında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Boluspor Kulüp Başkanımız Savaş Abak’ın organizasyonuyla Fatih Terim kentimize geldi. Savaş Abak’a öncelikle teşekkür ederim. Terim’e 3 bölge gösterdim. Ancak son kararı Federasyon verecek” dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hafta başı Bolu’ya gelmiş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’la birlikte Aladağ ve Seben Gölü çevresinde incelemelerde bulunmuştu. Yapılan incelemelerle ilgili olarak kamuoyuna ise detaylı bilgi aktarılmamıştı.

“SAVAŞ ABAK’A DA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM”

Yapılan inceleme hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e Aladağ ve Seben Gölü çevresinde futbol tesisleri yapılabilecek 3 uygun alan gösterdik. Yapılan incelemelerde Fatih Terim’in olumlu yaklaşımı bizi memnun etti. Tabi bu inceleme Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak’ın organizasyonuyla gerçekleşti. Bolu için çok önem verdiğimiz bu projeye katkı verdiği için Savaş Abak’a da teşekkür etmek lazım” dedi.

“SON KARARI FEDERASYON YÖNETİMİ VERECEK”

Atıl bir bölge oluşturmak istemediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Biz daha önce yaptığımız girişimlerde Beşiktaş ve Galatasaray’ın bu bölgeye tesis yapmasını istiyorduk ve girişimlerimizi de ona göre yapmıştık. Hatırlarsanız Beşiktaş’a bir bölge vermiş, ancak daha sonraları sorunlar çıkmıştı. Aslında bu tip tesisler kulüplere ağır yük getiriyormuş. Mesela Fenerbahçe şu anda Topuk Yaylası’ndan zarar ediyormuş. Çünkü kulüpler ancak 365 günün 15 günü buraya gelebiliyor. Geri kalan günlerde tesisler atıl bekliyor. Biz atıl bir bölge oluşturmak istemiyoruz. Onun için bir sürü alt kategorisi bulunan Milli Takımlar’ın Bolu’ya gelmesi bizi daha çok memnun eder. Fatih Terim’in bize söylediği ‘Milli Takımlar için Riva’da bulunan tesislerden daha büyüğünü yapmak için arayış içerisinde’ oldukları. Para sıkıntıları yok. Bolu’ya gelmek isterlerse hemen inşaata başlayabilecek durumdalar. Fatih Terim 3 bölgeyi de beğendi. Ancak tabi son kararı Federasyon yönetimi verecek” diye konuştu.    

 

2369 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13921689987183