Teşekkür Ederiz

7 Şubat 2011

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yaptıkları basın açıklaması ile Boluspor yönetim kuruluna teşekkür ederken aynı zamanda Tavşanlı Linyitspor karşılaşması için derneğin...

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yaptıkları basın açıklaması ile Boluspor yönetim kuruluna teşekkür ederken aynı zamanda Tavşanlı Linyitspor karşılaşması için derneğin organizasyon yaptıklarını açıkladılar. 

Dernek tarafından  yapılan açıklamada " Hafta sonu evimizde oynamış olduğumuz Adanaspor karşılaşması öncesinde kulübüne ve futbol takımına güvenen binlerce kişi stadyuma akın ederken taraftarlarımızın yoğun ilgisi tüm kesimleri mutlu etti. Bu yoğunluktan dolayı turnikelerde birikmeler meydana gelirken bu birikmeye acil müdahale ederek taraftarlarımızın içeri daha hızlı alınması sürecinde yardımcı olan değerli  Boluspor kulübü yönetimine teşekkür ederiz.  Son haftalarda durdurulmayan bir çıkış içersindeyiz. Bu çıkışta tüm emeklerini veren futbolcu kardeşlerimize ve değerli teknik heyetimize bizlere yaşatmış oldukları sevinçlerden dolayı teşekkür ederiz.   Camia olarak sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı biliyor ve bu konuda  en ufak bir kuşkumuz bulunmamakla beraber bu birlik beraberlik olduğu sürece kentimizde özlenen tablonun geleceğini biliyoruz. Hafta sonu zorlu bir müsabaka daha oynayacağımız herkes tarafından bilinmekte. Bu karşılaşmada dernek olarak organizasyon yapmaktayız. Camia olarak kenetlendiğimiz şu günlerde sivil toplum kuruluşlarının , fabrikaların ve idari makamların Boluspor için hizmet eden tüm Taraftar Derneklerimize ve Taraftar Gruplarına destek vermesi en büyük temennimizdir. Yıllardır beklediğimiz ve kapısına kadar dayandığımız zorlu bir süreç içersinde olurken kentimizinde bayraklar ile donatılmasının zamanı da gelmiştir. Hafta sonu oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına  imkanı olan tüm taraftarlarımızı Kütahya'da görmek isterken futbolcu kardeşlerimize kendi evlerinde oynadıkları hissini vermek için tüm Bolusporluları ve Bu Senenin O Sene olduğuna inananları maça davet ediyoruz."   sözlerine yer verildi.

 

 

 

1947 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054293870925903