Tesis işi tamam gibi !

17 Eylül 2012

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu'da yapmayı planladıkları tesis için Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu.   Bolu'nun Aladağ Yaylası'nda...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu'da yapmayı planladıkları tesis için Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu.

 

Bolu'nun Aladağ Yaylası'nda bulunan Seben Taşlı Yayla Göleti çevresinde inceleme yapmak için Bolu'ya gelen Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Atalay, Vali Özçimen'in kendilerine gösterdiği yakınlığın Türk futbolu için de çok önemli olduğunu dile getirdi. Beşiktaş'ın burada yapacağı tesisin Türk sporu için faydalı olacağını anlatan Atalay, Beşiktaş'ın bu tesisi diğer takımların da kullanımına açacağını ifade etti Atalay, Bolu'nun eskiden futbolun beyni olduğunu vurgulayarak, 'Birçok takım Bolu'nun Gerede ilçesinde, Bolu sınırları içerisinde kamp yapıyordu. Şimdi biz de bir yabancı ülke furyası çıktı. Biz kulüp olarak maalesef oraya gittik ya da gidiyoruz. Ama inşallah böyle bir tesis olursa kendi kamp yerimizde, tesisimizde kamplarımızı yaparız. Diğer takımları da buraya çekmek için bir öncü olmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Kendilerinden sonra diğer takımların da buraya gelerek kamp yapacağını dile getiren Atalay, 'Burası da Avrupa'nın bir çok ülkesinden gelecek olan takımlarında kullanım yeri olur. Amacımız, bu konuda Bolu'nun turizm elçisi olmak' dedi.

Atalay, herkesin yaklaşımının çok olumlu olduğunu anlatarak, 'Ben Beşiktaş Kulübü'nün temsilcisi olarak son derece mutlu oldum. Daha önceden de böyle bir girişim olmuş ama nihayetlenmemiş. İnşallah biz bunu nihayetlendireceğiz. Bu yüzden konuya ciddi yaklaşıyoruz' ifadesini kullandı.

Bolu olarak bu işe hazırız

Bolu Valisi İbrahim Özçimen de Beşiktaş'tan gelen misafirlerin Aladağ'da bakılması gereken yerleri inceleyeceklerini belirterek, 'Ne kadar çok bakar ve gezerlerse o kadar iyi olacak. Daha sonra tekrar bir görüşmemiz olacak ve ben tepkilerini alacağım. Burada önemli olan, iyi niyet ve tamamlamak... Ortaya bir irade koymak lazım. Biz Bolu olarak bu işe hazırız ve bunu istiyoruz' diye konuştu.

Dünya çapında bir rekabetin olduğunu ifade eden Özçimen, şunları söyledi: 'Bizler neden tesisleşemeyelim, neden bizim takımlarımız Avustralya'ya, İtalya'ya gitsin. Şu anda basketbol takımlarını Bolu'ya çekiyoruz. Bolu'da turnuva düzenleyecek seviyeye geldik. Şu anda da bayanlar turnuvası devam ediyor. Gelecek yıl için şimdiden maçlar ayarlayacağız. Bolu'ya yılda yüze yakın takım geliyor. Bir takımın sadece kamp yapması önemli değil. Dışarıdan da takımların gelmesi gerek. Takım kampları için yaz aylarında Bolu bir numara. Kışın Antalya neyse Bolu'da yazın o hale gelmeli, gelmeyi de hak ediyor. Bize de bu uğurda çalışma düşüyor ve bizde çalışacağız.'

BJK Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, daha sonra Beşiktaşlı oyuncuların imzaladığı formayı Özçimen'e hediye etti. Atalay, daha sonra incelemede bulunmak üzere Aladağ Yaylası'na geçti.


Kaynak: AA

2200 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055527925491333