Tokat'ı Yedik

30 Ekim 2013

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'ncü tur karşılaşmasında deplasmanda ikinci lig takımlarından Tokatspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz,...

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'ncü tur karşılaşmasında deplasmanda ikinci lig takımlarından Tokatspor ile karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz, kadroda revizyona giderek ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdi. Boluspor, Tokatspor ile oynadığı mücadelenin ilk yarısını 0-0 kapattığı karşılaşmada, 90 dakikalık zaman diliminde ikinci lig temsilcisine gol atamayınca karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma bölümünün 99'ncu dakikasında Tokatspor'dan Serkan ev sahibi takımı 1-0 öne geçiren golu atarak, Tokatspor'a turu getiren oyuncu oldu. Kırmızı beyazlılar bu sonucun ardından kupaya 3'ncü turda veda etti.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz Tokatspor karşısına; Fırat Kocaoğlu, Cemil Vatansever, Jimmy Dixon, Fatih Şen, Gökhan Emreciksin, İlyas Yılmazer, Onur Türk , Alican Karadağ, Orhun Öztürk , Nikolai Dimitrov, Tolga Değirmenci on biri ile sahada yer aldı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise şu isimler yer aldı: Cüneyt Çelik, Abdülkadir Kayalı, Harun Tutum, Fatih Gül, İskender Alın, Emrah Metoğlu, Yasin Dülger.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi ekip Tokatspor biraz daha atak görünen taraf oldu. Boluspor ise, oyunun ilk 10 dakikalık zaman diliminden sonra oyunda üstünlüğünü kabul ettiren taraf oldu. Kırmızı beyazlılar özellikle duran toplardan etkili olmaya çalıştı. Oyunun ilk 30 dakikalık bölümünde Boluspor'dan kaleci ve Tolga oyunu sakatlanarak terk eden oyuncular oldu. Cüneyt ve Abdulkadir Kayalı sakatlanan oyuncuların yerine dahil oldu. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk devresi 0-0 eşitlikle sonra erdi.

İkinci yarıda her iki takımda kontrollü oyununa devam etti. Kırmızı beyazlılar ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da rakip kalede duran toplarda etkili olmaya çalıştı. Boluspor'dan İlyas Yılmazer karşılaşmanın 70'nci dakikasında karşılaşmanın hakeminden kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 90'ncı dakikasında kırmızı beyazlılar Gökhan Emreciksin ile girdiği gol pozisyonundan faydalanamadı. Oyunun 90 dakikalık bölümünde her iki tarafta birbirlerine üstünlük sağlayamayınca maç uzatmaya gitti.

Uzatmanın ilk bölümünde Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz son oyuncu değişikliğini yaptı. Dimitrov'un yerine Emrah oyuna dahil oldu. Tokatspor karşılaşmanın 99'ncu dakikasında Serkan'la bulduğu golle 1-0 öne geçti. Uzatmanın ilk devresi Tokatspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci uzatma devresinde Boluspor'un atakları skoru değiştiremeyince Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi.

2669 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065492868423462