Tolga Derci Futbol Turnuvası Sona Erdi.

15 Temmuz 2012

Tolga Derici adına ARC spor center da düzenlenen futbol  turnuvası görkemli bir törenle sona erdi . Bolunun tanınmış işadamlarından Genç  Optik'in...

Tolga Derici adına ARC spor center da düzenlenen futbol  turnuvası görkemli bir törenle sona erdi .

Bolunun tanınmış işadamlarından Genç  Optik'in Sahibi merhum Tolga Derici anısına  ARC Spor Center ve Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından  'Tolğa Derici Küçükler futbol turnuvasında dereceye giren futbol takımlarına ödülleri verildi.

Tolga Derici anısına düzenlenen futbol turnuvası sonunda ödül törenine yoğun bir katlım vardı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar,Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın,Tolga dericinin eşi Begüm Derici,Babası Adanan Derici kardeşi Tansu Derici A S K F Başkanı Naci Parlak,Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin,Boluspor başkan yardımcısı Fatih Yamaner, yöneticilerden Koray Varlık,Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu,dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin  Erbay ile birlik de çok sayıda aile dostları katıldı.

Ödül töreni Öncesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi. Tolga kardeşimizin o kadar seveni varmış ki biz onun için bir arya geliyoruz. Bugün ise burada onun adına düzenlenen futbol turnuvası sonunda hatırlıyoruz iyi insanlar öbür dünyaya intikal etiklerinde de anılıyorlar onlardan bir tanesi de Tolga kardeşimiz. Ben buradan bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Begüm Derici Tek Tek Teşekkür etti

Tolga Derici adına düzenlenen futbol turnuvası ödül töreninde Eşi Begüm Derci  turnuvaya katılan takımların Hocaların madalyalarını tek tek takdim ederek kupa törenine gelen tüm herkese ve dostlarına teşekkür etti.

Düzenlenen futbol turnuvası sonunda tüm futbolculara Tolga Derici'nin ismi ve resmi basılı tişörtler hediye edilirken turnuvanın sonunu da şampiyon olarak Kıbrısçıkspor tamladı.

Kupa töreni sonunda A R C Spor Center işletmecisi Mehmet Turhan turnuvaya sponsor olup destek veren tüm kuruluşlara tek tek teşekkür ederek töreni sonlandırdı.

Turnuvaya şu takımlar katıldı. A R C spor,Belediyespor, B E S K,Boluspor,Kıbrısçıkspor,50 Yılspor.

 

 

 

2007 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10701608657837