Trabzonspor'a Hemşeri Kıyağı

13 Ekim 2012

Boluspor U-14  Coca-Cola Elit Akademi Ligi'nde mücadele eden takımımızın Trabzonspor'la oynadığı karşılaşmaya Bolu İl Hakem Kurulu Trabzonlu hakem atayarak bir...

Boluspor U-14  Coca-Cola Elit Akademi Ligi'nde mücadele eden takımımızın Trabzonspor'la oynadığı karşılaşmaya Bolu İl Hakem Kurulu Trabzonlu hakem atayarak bir skandala daha imza atmış oldular.

 

Göreve geldikten sonra Bolu hakemliği için hiçbir şey yapmayan hakem kurulu yapılan hatadan sonra yerinde saydıkları bir kez daha  görünmüş oldu. Boluspor'lu oyuncunun ayağı kırıldığı pozisyonda bile devam kararı veren maçın hakemi verdiği kararla skandala bir skandal daha ekledi. 

 

Bolu İl Hakem Kurulu, Boluspor U-14 takımının Karaçayır'da Trabzonspor'la oynadığı lig karşılaşmasında tam bir skandala imza attı. Bugüne kadar birçok hakem hataları ve atamalarla gündeme gelen İl Hakem Kurulu, bu kez geleceğin yıldızlarına adeta sopa vurdu. Coca-Cola Elit Akademi Ligi'nin 10'ncu haftasında Boluspor, kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Karaçayır'da oynanan karşılaşmayı Trabzonlu hakem Anıl Balta yönetti.Boluspor'un yönettiği maçlarında bir çok kez yanlı kararlar veren Anıl Balta kimin tetikçisi. Görev süresince skandallara imza atan İl Hakem kurulu Bolu Hakemliğini bir kez daha geriye götürdüğü göründü.

 

 

 Anne Yüreği Dayanmadı Sahaya Daldı

 

Boluspor'un 1-1 eşitlikle sürdürdüğü karşılaşmada önce yüzde yüzlük penaltıyı vermeyen Trabzonlu hakem,Anıl Balta  karşılaşmanın 60'ncı dakikasında ise tam bir faciaya neden oldu. U-14 takım kaptanı Muhammet Çetin, rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı. Diz kapağının olduğu bölümden ayağı kırılan genç oyuncu feryat ederken, orta hakem Anıl Balta devam kararı verdi. Bolusporlu futbolcular, takım arkadaşlarının ayağı kırılınca gözyaşlarına boğulurken, Muhammet Şura Çetin'in annesi ise acıya dayanamadı ve saha içine girdi. Ambulansa alınan genç oyuncu ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

 

 

Hakemler Birbirini Suçladı

 

Kendi aralarında bile son zamanlarda barışık olmayan Bolu'lu hakemler adeta bir birlerini suçlayıp durdular. 

İşte maç sonunda yapılan suçlamalar  maç bittikten sonra ortaya çıktı. İddiaya göre, karşılaşmanın gözlemcisi Elvan Kuzeytepe, hakem yüzde yüzlük penaltıyı vermeyince sahadan ayrıldı. Maçı yarıda bırakan gözlemci, yan sahada oynanan başka bir maçı izledi. Skandalın en can alıcı bölümü de hakemler arasındaki konuşmada yaşandı. Maçtan sonra yardımcı hakemler Okan Çobanoğlu ve Semih Güner, orta hakeme dönerek, 'Penaltıyı vermedin. Sahayı karıştırdın' dedi. Bunun üzerine orta hakem Anıl Balta da yardımcılarına dönerek, 'Haydi ben vermedim. Siz de vermediniz' diyerek skandalı gözler önüne serdi.

 

 

3030 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045762062072754