Transfer çalışmaları hız kazanıyor

23 Aralık 2011

Transfer çalışmaları hız kazanıyor. Aralıksız devam eden teknik direktör görüşmeleri devam ederken transfer komitesi bir taraftan da nokta transferlerle takviye yapmaya hazırlanıyor...

Transfer çalışmaları hız kazanıyor. Aralıksız devam eden teknik direktör görüşmeleri devam ederken transfer komitesi bir taraftan da nokta transferlerle takviye yapmaya hazırlanıyor .

 

Bank Asya liginin ikinci yarısının başlaması ile birlik de eksik bölgelerin transferlerini de kadroya katılmasıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmaya hazırlanan ekibimizde transfer komitesinde çalışmalar tüm hızla devam ediyor. İlk olarak teknik direktör işi halledilmeye çalışılıyor.

 

Teknik direktör konusunda ilk olarak Yücel İdiz'den haber bekleyen komite istediği sonucu alamazken Yücel İdiz süper lig den gelecek teklifleri beklediği için transferi zora soktu. Daha sonra Metin Diyadin ile yapılan görüşmeler sonucunda genç teknik adamdan haber bekleyen  transfer komitesi  en genç Pazar gününe kadar Teknik direktör sorununu çözmek istiyor.

 

Fransız asıllı Senegal'li Listede

 

Kadronun güçlendirilmesi için elindeki bildik oyuncuları transfer etmek isteyen komite Fransa'da oynayan Senegal'li bir oyuncuyu kıskaca aldı. Görüşmelerin devam ettiği şu günlerde araştırmalar devam ederken Senegal'li oyuncunun yanına bir Fransız asıllı oyuncuyu daha almak  için yoğun bir çalışma içersinde

 

Süper lige kanca

 

Kırmızı beyazlı ekibimizde eksik olan bir mevki için gözler süper lige çevrildi. İkinci yarıya gülcü kadrosunu daha çok güçlendirmek transfer  için ince eleyip sıkı dokuyan yönetim kurulu süper ligde oynayan bir oyuncu için temasa geçti. Kırmızı beyazlı ekibimizin transfer komitesi  oyuncunun kulübünden ayrılacağı haberini aldık dan sonra çalışmalara başladı. Yıldız oyuncu oynadığı kulüp'ten kesin olarak ayrılırsa Boluspor teklifi iletilecek. Yıldız oyuncunun transferi zora girmemesi için Bolusporluyuz.com olarak ismini açıklayamıyoruz . 

 

 

 

 

3015 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076920986175537