Transfer Taruzu Devam Ediyor

24 Temmuz 2013

Dış Transferde haraketli günlere devam eden Boluspor yönetim kurulu akşam saatlerinde iki imzayla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor dan...

Dış Transferde haraketli günlere devam eden Boluspor yönetim kurulu akşam saatlerinde iki imzayla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor dan defans oyuncusu Metin Depe ile 1 yıl ve Bulgaristan dan Gerasim Zakov ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak transfer şampiyonu olmaya devam etti.

Kırmızı beyazlı ekip de dış transferde bir bir imzaları attırdıkdan sonra Çarşamba akşamı ise iki oyuncu alarak kadrosuna güçelendirmeye devam etti. Attırdığı imzalarla transfer şampiyonu olan Boluspor kaliteli kadrosu ile lige başlamaya hazırlanıyor. Eksik bölgeleri doldurmak için alternatif bir kadro oluşturma yolunda adımları tek tek atan teknik kadro istediği oyuncuları kadrosuna kazandırıyor.

Defans için İstanbul Belediyespor tecrübeli oyuncusunu listesine alıp kırmızı beyazlı kadroya katılması yönünde yapılan çalışmaların ardından tecrübeli oyuncuya akşam saatlerinde 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalandı. Samsunspor ile yaptığı görüşmelerin ardından Boluspor transfer komitesinin teklifine hayır diyemeyen tecrübeli futbolcu kendisi Boluspor'lu yapan imzayı attı.

Diğer taraftan haftalardır bir çok yabancı oyuncuyu forvet mevkisinde denemesinin ardından bir karara varılamayınca Çin de oynayan üçüncü yabancı oyuncu da Bulgar olarak belirlendi. Yabancı kontenjanı Bulgar oyuncular tarafından kullanan teknik heyet Gerasim Zakov un alınması yönünde yönetime olumlu cevap verdi.

Hem Metin Depe hem Gerasim Zakov ile sözleşme imzalayan transfer komitesi kadroda hemen hemen transferi sonlandırırken önümüzdeki günlerde bütçeyi açmayacak şekilde oyuncu olursa da açık kapı bırakmaya devam etti.

Samsunspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca Boluspor' un teklifini daha cazip bulan Metin Depe hedefi olan Boluspor'a gelince imza töreninde kısa bir açıklama yaptı. Metin Depe idaalı ve hedefi olan büyük bir camiaya geldim burada bazı başarıları elde etmek istiyoruz bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum hepimize hazırlı olsun dedi.

 

Fiziği İle Dikkat Çekti

 

2641 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072338104248047