Transferde Nokta Atışları: Boluspor, Yeni Oyuncularla Güçleniyor!

1 Şubat 2024

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, ligin 20.haftasınd deplasmanda Şanlıurfaspor’u Daniel Avramovski’nin golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı beyazlı...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, ligin 20.haftasınd deplasmanda Şanlıurfaspor’u Daniel Avramovski’nin golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Kırmızı beyazlı camiada, yüzler gülerken, sezonun 4.haftasında Tugay Altay ile yolların ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan Yalçın Koşukavak farkı yaşanıyor. Koşukavak, kırmızı beyazlıların başında çıktığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 mağlubiyet, 3 beraberlik elde etti. Deneyimli teknik adam, 1,5 puan ortalaması tutturmayı başardı.

İlk galibiyetini Tuzlaspor’a karşı aldı

2 Eylül 2023’te Boluspor maçıyla ilk maçına Keçiörengücü karşısına çıkan Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın takımı bu mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. Kırmızı beyazlılar ligin bir sonraki haftasında ise Kocaelispor’a 1-0 mağlup oldu. Deneyimli teknik adam ilk galibiyetini taraftarı önünde 6.haftada Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ederek aldı. Kırmızı beyazlılar, 7 ve 8.haftada ise Erzurumspor ve Göztepe’ye boyun eğdi.

İlk deplasman galibiyeti Giresun’da

Koşukavak ilk deplasmanda galibiyetini ise 9.haftada aldı. Kırmızı beyazlılar, Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Boluspor, 10.haftada ise, Bodrum FK’yı 2-1 ile geçerek peş peşe 2 galibiyet aldı. Kırmızı beyazlılar, 11-haftada ise deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. 12.haftada Sakaryaspor’a 3-2 mağlup olan kırmızı beyazlıların, 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Boluspor, 1 hafta aranın ardından 2.deplasmanda galibiyetini Ümraniyespor’u 2-1 mağlup ederek aldı.

Eyüpspor’a farklı mağlup olduk

Boluspor ligdeki en farklı mağlubiyetini 14.haftada yaşadı. Kırmızı beyazlılar, Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, 15 ve 16.haftada ise Altay ve Manisa FK’yı mağlup ederek derin bir nefes aldı. Boluspor ligin ilk yarısının son haftasında ise Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu.

İkinci devreye fırtına gibi başladık

Boluspor ligin ikinci yarısına ise deyim yerindeyse fırtına gibi başladı. Yaptığı nokta transferlerle adından söz ettiren kırmızı beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Boluspor, 19.haftada kendi sahasında Bandırmaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmayı 2-1 kazanmayı bildi. Boluspor 20.haftada ise deplasmanda Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etme başarısı gösterdi.

4 tarafın onayı gerekiyor

Kırmızı beyazlılarda devre arasında takıma katılan oyuncuların başarısı da göz kamaştırıyor. Başkan Savaş Abak, transfer komitesi, teknik direktör Yalçın Koşukavak ve scout ekibinin süzgecinden geçen oyuncular Boluspor’a kazandırılıyor.

Devre arasında nokta atışı transferler

Boluspor ara transfer döneminde şimdiye kadar Anıl Koç, Tunahan Çiçek, Daniel Avramovski, Vusal İskandarlı, İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener ile sözleşme imzaladı.

293 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059967041015625