TÜFAD'ın yeni Başkanı İrfan Ulusan

19 Temmuz 2012

Bolu Futbol Antrenörler Derneğinde yapılan kongrede yeni başkan İrfan Ulusan seçildi. 1988 yılından beri Tüfad Başkanı olan Çetiner Erdoğan aday...

Bolu Futbol Antrenörler Derneğinde yapılan kongrede yeni başkan İrfan Ulusan seçildi. 1988 yılından beri Tüfad Başkanı olan Çetiner Erdoğan aday olmamasından sonra mevcut yönetimlerde görev yapan İrfan Ulusan aday olarak Tüfad'ın yeni başkanı oldu.

 

TÜFAD derneğin de yapılan kongreye bir çok Bolulu antrenör katıldı. Eski başkan Çetiner Erdoğan aday olmadığı kongrede delegeler İrfan Ulusal adaylığında tüm oyları kullandılar. Kongre öncesi konuşan eski başkan Çetiner Erdoğan '1998 yılından beri bu görevi layıkı ile yapmaya çalıştım. Geçen kongrede demiştim bu benim son adaylığım diye. Şimdi sözümde duruyorum ve tekrar aday olmuyorum içimizden İrfan arkadaşımız çıktı ona sonuna kadar destek olacağım. Başkan değilim ama bu ailenin bir ferdiyim her zaman burada olacağım' dedi.

Ulusan 'Herkesten destek bekliyorum'

Çiçeği burnunda TÜFAD Derneğin yeni başkanı İrfan Ulusan ise 'Bu bayrağı teslim aldıktan sonra Bolu Antrenörlüğünü yukarılara taşımak için sonuna kadar çalışacağım. İyi bir oluşumumuz var. Yılardır bu derneğin içinde çalışmalar yaptım ve bilgi birikimimle hizmet etmeye geldim.  Bundan sonraki günlerde tüm kesimlerde destek istiyorum. Biz burada taban birlikleri olarak bir aileyiz. Onun için iç içe çalışmamız lazım. Yıllardır bu görevi yapan hocamız, ağabeyimiz Çetiner Erdoğan'a teşekkür ediyorum' dedi.

Parlak 'Bolu'da bir ayıbımız var'

Dilek ve temenniler bölümünde söz alarak konuşan ASKF başkanı Naci Parlak yaptıgı konuşmada 'Şuanda burada güzel bir ortam var. Bu ortamda herkes istediğini söylüyor ve sıkıntılarını aktarıyor. Benim ise taban birliklerinin bir ayağı olarak ASKF'e başkanı olarak bir sözüm var. Bolu'da bir ayıbımız var. Bu ayıp hepimizin geçtiğimiz günlerde klasman hakemleri belli oldu. Bakıyoruz yine Bolu'dan hakem yok. Ben çok üzülüyorum. Bu işi çözemedik bu işin her zaman takipçisi olacağım. İlimizde görev yapan İl Hakem kurulu taban birliklerinden kopuk çalışıyor. Bizlere uzak olduğundan şu anda hakemliği konuşuyoruz ve Bolu hakem vermediği için de hep konuşacağız. Ortada bir başarısızlık var. Bunun da sorumlusu il hakem kuruludur. Sadece işleri insanları şikayet etmek ve bazılarının yollarına taş koymakla uğraşıyorlar. Bolu da birileri iş yapanların yolunu tıkıyor. Sonrada çıkıp biz spor ve futbol için hakemlik için yukarılarda görev yapıyoruz diye konuşup duruyorlar' dedi.


2303 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068109035491943