Tuncay Kontraplak 3 puanla tanıştı! 3-2

27 Mayıs 2014

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Pazartesi akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Tuncay Kontraplak ile Maliye karşı...

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Pazartesi akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Tuncay Kontraplak ile Maliye karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen mücadelede, zaman zaman sertlikler olsa da 60 dakika sonunda Tuncay Kontraplak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Pazartesi akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Tuncay Kontraplak ile Maliye karşı karşıya geldi. Birbirine iki denk takımın mücadelesinde kazanan taraf Tuncay Kontraplak takımı oldu. Her iki takımda maça kontrollü ve ayağa pas yaparak başlarken, ilk tehlikeli atak Maliye takımından geldi. Arka arkaya Tuncay Kontraplak kalesinde pozisyonlara giren Maliye takımı aradığı golü 15.dakika buldu ve bu golle Maliye 1-0 öne geçti. Golden sonra Maliye takımı hocası Ömer Uçar, 2 oyuncu değişikliği yapınca bu kez de Tuncay Kontraplak takımı oyunun kontrolünü eline geçirdi ve bunu fırsat bilen ve arka arkaya girdiği pozisyonlar kaleci Remzi Şahar’ı geçemeyen Tuncay Kontraplak oyuncuları aradığı golü 25.dakika buldu ve bu golle skora denge geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine iyi başlayan taraf Maliye takımı oldu. Topu istediği gibi yönlendiren Maliye, ayağa yaptığı paslarla Tuncay Kontraplak takımı kalesinde gol pozisyonları bulmaya başladı ve Maliye aradığı ikinci golü 45.dakika buldu. Skoru 2-1’e getiren Maliye, turnuvada ilk galibiyetine çok yakınken, defansın büyük hatasını Tuncay Kontrplak takımı affetmedi. Elvan Kuzeytepe’nin asistiyle Tuncay Kontraplak maçta skoru yeniden eşitledi 2-2. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın son bölümlerinde bazı sertlikler olsa da her iki takımda galibiyet golü için yüklenirken, Tuncay Kontraplak 58.dakika bulduğu golle maçta ilk kez 3-2 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Tuncay Kontraplak takımın 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi.     

1912 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039783954620361