TURGAY ALTAY’DAN ADEL VE KUBİLAY AÇIKLAMASI

25 Temmuz 2023

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, kırmızı beyazlıların kesin olarak anlaşmaya vardığı Kubilay Sönmez ve Adel Bettaieb ile ilgili açıklamalarda bulundu. Boluspor...

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, kırmızı beyazlıların kesin olarak anlaşmaya vardığı Kubilay Sönmez ve Adel Bettaieb ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Turgay Altay, 26 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Adel Bettaieb’in yarın kampa katılacağını belirtti. Altay ayrıca, Kubilay Sönmez’in ise tam bir takım oyuncusu olduğunu aktardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Takımın önemli parçalarından bir tanesi olacak”

Altay, Bursaspor’dan takıma takılan Kubilay Sönmez ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak; “Kubilay zaten önceden takip ettiğim, süper lig seviyesinde oynamış ve gerçekten kalitesi belli. Çıkış arayan bir oyuncu. Bizim kendi oyun sistemimizde önemli parçalardan bir tanesi olacak. Tüm oyuncular için söylüyorum ama Kubilay içinde söyleyebilirim. Herkesin kendi kariyer sezonunu yaşamasını istiyorum. Çünkü göreceksiniz ki sahada çok dominant bir oyun oynayacağız. Oda bu takımın önemli parçalarından bir tanesi olacak” ifadelerine yer verdi.

“Bir kalitesi var, net gol vuruşu var”

Boluspor’un geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı ve Bolu’ya gelmesi beklenen Adel Bettaieb’in referanslarının çok iyi olduğunu söyleyen Altay; “Adel Bettaieb’e gelecek olursak, normalde bugün gelecekti ama Çarşamba günü aramıza katılacak. Oda hem referans olarak çok olumlu referansları var. Aynı zamanda da bizim oyun anlayışımızda da gerçekten fayda sağlayacak bir oyuncu olarak görüyorum. Ümraniye’de döneminde çok iyi bir başlangıç yaptı. Sonrasında farklı nedenlerden dolayı oynama şansını yeterince bulamadı. Bir kalitesi var, net gol vuruşu var. Bir önceki oynadığı dönemde tekrar onun özgüvenini sağlayıp bence ligin en önemli forvetlerinden bizimde kendi oyun tarzımızdaki işleyişinde büyük bir rolü olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

1019 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.38229990005493