U-17'nin Karabük Şovu

13 Kasım 2011

U-17 Coca Cola Akademi liginde sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Boluspor U17 takımı rahat bir galibiyet alarak haftayı üç puanla...

U-17 Coca Cola Akademi liginde sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk eden Boluspor U17 takımı rahat bir galibiyet alarak haftayı üç puanla kapadı.



Boluspor U-17 takımı Karabükspor ile karşılaştığı maçta oynadığı futbolla alkış aldı. Otoriteler tarafından zor bir karşılaşma olduğu söylenen Boluspor U-17 Karabükspor u 17 maçında sahada istediklerini yapan Boluspor takımı ilk yarıda istediği sonucu aldı.

 

Karşılaşmaya kalede Mert ,Onur,Enes,Muhammet,Ömer Gökali,Batuhan Can,Serhat,Mehmet,Saidcan,Tahir,Ömer Faruk ilk 11 ile sahaya çıktı.

 

Karşılaşma Boluspor'un kontrolü ile başladı orta sahada rakibine basarak topun hakimi olan U-17 takımımız ilk golünü de maçın hemen başlarında buldu. Organize gelişen atakta sol taraftan Saidcan ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Ömer Gökali Boluspor'u öne geçirdi.

 

Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren kırmızı beyazlılar oyunu tamamen Karabükspor sahasına yıktılar. Bu oyunla da ikinci gol gecikmedi. Ceza sahasına yapılan ortada topu iyi takip ederek kaleciden topu dönene topu  kaleye gönderen Muhammet Erten takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden U-17 takım hocası Fatih Ateş oyuncusuna pozisyonda ne yapmasını söylemesi ikinci golünde gelmesini sağlaması ayrı bir olaydı.

 

Kalesinde ikinci golü  gören misafir takım maçın kontrolünü tamamen kaybederken maçta da bir kırmızı kart görerek oyunda 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Boluspor U-17 takımı ilk yarıda son bölümlerde Mehmet Bektaş ile 3 golü buluğu maçta farka gitti.

 

İkinci yarıda ise etkili oyununu sürdüren Boluspor U-17 takımı girdiği pozisyonları çömertçe harcarken başka gol atamadı karşılaşmanın sonunda net bir skor alan Boluspor hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu

 

Bu hafta Akademi liglerde oynanan Karabükspor maçlarını tüm guruplar hem Bolu'da hem de Karabük'deki maçlarda 3 puanı alan taraflar oldular .

 

3959 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21162414550781