U14’lere Yazık Oldu

9 Şubat 2016

Bölgesel Gelişim Liginde 15’inci hafta karşılaşmasında Boluspor U14 sahasında ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği’nin misafir ederken temsilcimiz rakibini adete elinden kaçırdı.

U14 Gelişim liginde 20 hafta karşılaşmasına çıkan Boluspor U14 Gençlerbirliği takımını elinden kaçırdı. Gençlerbirliği U14 liginde ilk liderliğini isterken Bolu deplasmanına da galibiyet için gelmişti.

Boluspor U14 takımı son haftalarda gösterdiği çıkışı galibiyet serisini devam ettirmek için çıktığı Gençlerbirliği maçında etkili bir oyun ortaya koyarken mücadelesi ile dikkat çekti.

Karşılaşma 21. dakikaya kadar orta saha mücadelesi ile giderken misafir takım Gençlerbirliği Sarp Ekinci ile maçta 0-1 öne geçti. Kalesinde golü gördükten sonra maçtan kopmayan Boluspor U14 devrenin bitimine az bir süre kala Berkcan Cengiz takımı adına beraberliği getiren golü attı. 1-1

İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor daha istekli etkili başlarken gol için Gençlerbirliği kalesine yüklendi. Arka arkaya ataklar geliştirerek pozisyonlar buldu. Boluspor U14 baskısı sonrasında Gençlerbirliği ceza sahasında bunalırken temsilcimiz 52. dakikada penaltı kazandı. Atışı Yusuf Emre penaltı atışıyla Boluspor U14 Gençlerbirliği önünde 2-1 öne geçti.

Bu golün ardından oyunu kendi hakimiyetinde tutan Boluspor Gençlerbirliği atağında kendi yarı alanında yaptığı faul sonrası misafir takım serbest atış kazandı. Bu atış sonrası Gençlerbirliği takımından Seyit Ali topu Boluspor ceza sahasına doğru gönderdi. Kaleci Mustafa Bedirhan havanında kar yağışlı olmasından dolayı kaygan olan topu tutmak isterken elinden kaçırınca top Boluspor U14 fileleri ile buluştu dakika 58. 1-1

Bu golün ardından iyi futbolunu sürdüren ve öne geçmek için gol arayan temsilcimiz bulduğu pozisyonlardan gol çıkaramayınca ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği’ni elinden kaçırarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu
U14’lere Yazık Oldu

2281 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062286853790283