U15 Gençlerbirliği'ne Geçit Yok

5 Nisan 2014

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Ligi klasman maçları ile devam ediyor Türkiye şampiyonasında adını finallere yazdıran Boluspor U15 takımı formalite olarak...

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Ligi klasman maçları ile devam ediyor Türkiye şampiyonasında adını finallere yazdıran Boluspor U15 takımı formalite olarak gördüğü üçüncü yarı maçlarında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşırken ekibimiz gülcü ekibi ile 1-1 berabere kalarak sezondaki liderliğini de tescillemiş oldu.

Boluspor U15 takımı Türkiye şampiyonası öncesi grubunda klasman maçlarına devam ediyor. Ligin normal süresini şampiyon tamlamasının ardından adını finallere yazdıran Boluspor U15 İstanbul da oynanacak final karşılaşması öncesi sahasında Gençlerbirliğini konuk etti. Konuk Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı rakibini bolu da yenip aradaki puan farkını indirmek isterken üçüncü yarı maçlarını da lider tamlamak istiyordu. Boluspor U15 rakibine bu avantajı vermemek için sahaya çıkarken maçada etkili başladı.

Ekibimiz karşılaşmaya hızlı başlarken  ilk dakikalarda Gençlerbirliği kalesine baskılı bir oyun ortaya koydu. Maçta çok istediği gole kavuşan Boluspor U15 golcüsü Kutay ile durumu 1-0 getirdi.  Karşılaşmada Boluspor atağında Hazar’a ceza sahasında yapılan sert harekete maçın hakemi devam kararı verince ekibimizin mutlak bir penaltısı verilmedi.

Saha içindeki hakemlerin yönetimi tepki alırken misafir Gençlerbirliği bu yönetimden cesaret alırken beraberlik golünü de devre biterken kazandı durum 1-1 geldi.

İkinci yarı Boluspor U15 oyunu orta sahada kabul ederek topla daha çok oynayıp Gençlerbirliği takımını kalesine yaklaştırmazken gole de izin vermedi. Uzun lig maratonunun üçüncü yarısının bitimine az bir süre kala Boluspor U15 Gençlerbirliği’ne  galibiyet imkanın ı vermezken ekibimiz bu maçın ardından üçüncü yarı maçlarının bitimine az bir süre liderliğini de tescillemiş oldu. Boluspor u15 takımı hafta içinde İstanbul da final gurubunda şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

 

2034 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071892023086548