U15 takımında kimler var ?

15 Nisan 2014

Efe Köpür : İç Anadolu bölgesi grup maçları ile birlik de Kayseri ve Kocaeli’nde oynanan eleme maçlarından ikinci yarılarda oyuna...

Efe Köpür : İç Anadolu bölgesi grup maçları ile birlik de Kayseri ve Kocaeli’nde oynanan eleme maçlarından ikinci yarılarda oyuna girip başarıda büyük bir katkı sağlayıp kupanın mimarlarından olan kaleci Efe Köpür Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonası finalinde statü değişmesinin ardından ilk defa ilk 11 de sahaya çıkarken Efe kurtardığı penaltı ile kupanın gelmesini sağladı.

Harun Acar : Lig maçlarından ilk 11’de sahaya çıkıp başarı ile kalesini koruyan Harun şampiyonluk da katkısı en çok olanlardan. Başarılı maçlar çıkarması ile birlik de takımının önce grup maçlarında şampiyon olmasını sağlayan Harun daha sonra elemeler ile başarısına başarı kattı.

Tunahan İnal: U15 takımının en çok çekişme yaşanan bölgesi olan kalede yarışın içinde olan oyunculardan Tunahan İnal grup maçlarında hocası tarafından görev verilen diğer kaleci oda alınan kupada katkısı olan oyuncu.

Özay Bayrak : Lig’de sakatlıklar ve cezalı olmadığı sürece formasını bırakmayan Özay maçlarda adeta gözü kara bir mücadele ediyor. Sağ bek de yaptığı mücadele ile uzun sezonda rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Sert mizacı hırslı oyunu takımına %100 katkı yaparken geriye düşülen maçlarda bile takım arkadaşlarını toparlayıcı bir özelliği var bu mücadeleci futbolu onu ileride çok iyi yerlere getireceğe benziyor.

Hakan Özkan: Sol bek de görev yapan Hakan maç oynadıkça tecrübesine tecrübe katıyor uzun lig maratonunda attığı kırı tik gollerle dikkat çekerken adeta sol bekin değişmez oyuncusu olurken tekniği kalitesi öne çıkıyor U15 takımının yıldızlarından

Emre Çolak: Futbola forvet bölgesinde golcü olarak başladı. Fiziği sert oluşu onu defans oyuncusu olarak yönlendirdi. Stoper oynayan Emre Çolak rakip ataklardaki akıllı hamleleri takımın geriden akıllı çıkması yönünde yönlendirici bir özelliğe sahip Emre Çolak Karadenizli olmasından dolayı hırslı isteki bir yapısı var son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmıyor. Takımının zor anlarında eski mevkisi forvete geçerek de rakibin dağılmasını sağlarken gelen başarının gizli mimarlarından.

Yasin İlhan : Stoper gölgesinin bir diğer savaşçısı hem gole izin vermez hem kornerlerde ileriye çıkarak goller atar bir dakika sahada durmaz hep koşar fizik yapısı rakipleri aldatsa da çabukluğu ile dikkat çeker oda şampiyon takımın öne çıkan oyuncular arasında yer alan bir futbolcu.

Onur Zengin : Tam bir görev adamı Onur Hocası görev verir oynar kenarda oturur sonradan oyuna dahil olur maçın başından oynuyormuş gibi mücadele eder oda U15 yönlü oyuncularından ön libora da görev yapar kesiciliğinin yanında oyuna akıllı hamlelerle yaparak katkı sağlayan Onur Zengin İstanbul’daki finallerde öne çıkan oyuncu oldu.

Oğuzhan Taşgın : U15 bir diğer görev adamı Oğuzhan sağ bek ve orta sahanın yönlü oyuncularından görev aldığı tüm maçlarda başarılı bir performans ortaya koydu başarıda katkısı var.

Samet Çoban : Samet Çoban, Yılmaz hocanın jokeri yeri gelir Stoper oynar yeri gelir ön libora oynar ihtiyaç olur forvete geçer kırı tik gollere imza atar final maçında ilk 11 de yer alıp fiziği ile öne çıkan Samet Çoban finalde 2-1 geriye düşüldüğü anda korner atışından gelen ortayı iyi takip edip takımının beraberlik sayısını kazandıran Samet finalin yıldızlarından.

Hazar Mutlu: U15 takımının gol yükünü çekenlerden güçlü fiziği ve çabukluğu ile rakipleri kendi yarı alanlarında yıpratan bir yapısı var şampiyonluk yolunda birçok gole imza attı. Hazar yükselen performansını her gecen gün artarken geleceğe umutla baktırıyor.

Kutay Aydın: Boluspor U15 takımının sesiz oyuncularından sahaya çıktımı gollerini konuşturan bir yapısı ile kendisini gösteriyor. Bu sezon attığı 14 gole yeni bir golcü geliyor mesajını lig maçlarında gösterdi. Yarı final maçında penaltıdan golü atıp takımını öne geçirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında rakibin kendisine kafa atmasını yanlış değerlendiren maçın hakemi Kutay’ı finalde oynamamasını sağladı.

Muhammet Şura Çetin : Fiziğine rağmen saha içinde gülcü bir yapı gösterip mücadelesi ile öne çıkan Muhammet Şura rakibin ataklarında çaldığı kırı tik toplarla oyuna verdiği katkı takımın buralara gelmesini sağladı hırslı ve mücadeleci öne çıkan oyuncular arasında.

Samet Yalçın: Performansı uzun lig maratonunda hiç düşmedi futbolunun hep üstüne koydu. Samet Yalçın sahada basmadık yer bırakmazken yarı finalde ve final maçında öne çıkmaya devam etti. Kritik paslarla rakibin direncini kıran bir oyun ortaya koyan Samet Yalçın izleyenlerden finalde bol bol alkış aldı.

Özgür Kazar : Kalitesi hiçbir zaman tartışılmaz lig maçlarının sonun doğur yükselen performansı Kayseri’de yapılan Gaziantepspor maçının ardından Kocaeli de oynanan Kartalspor maçı ile katkısını final maçlarında gösteren Özgür Kazar gelecek için umut vermeye her gecen gün devam ediyor.

Ahmet Talha Kelebek: Lig’e iyi başlayıp okul maçlarında yaşadığı sakatlık Ahmet Talha’nın futboldan uzak kalmasını sağladı. Bu sezon başında gösterdiği performansla beklide yıldız oyuncu olacak diye isminden çok söz ettirmesi beklenen Ahmet Talha’nın toparlanması kolay olmadı. BGL U15 Nike Premier Cup Kademe maçlarında toparlandı. Formasını final maçlarında alan Ahmet şampiyonluk yolunda katkı sağladı.

Hüseyin Alp Eker: Boluspor U15 takımının fizik olarak en küçük oyuncusu lig maçlarında görev aldı. Hüseyin Alp fiziğine rağmen kalitesi ile oynadığı maçlarda öne çıktı. Gelecek yılar için ışık saçıyor.

Kerim Ufuk Özalp: İkinci yarılarda oyuna girerek takıma ayrı bir enerji verdi sağ kanat da oynayan Ufuk görev aldığı sürece elinden geleni yaparak katkı sağladı.

Ali Burak Dursun : U 15 takımının grup maçlarında görev alan oyunculardan Ali Burak çalışkan hırslı bir yapıya sahip şampiyon olan takımda adını yazdıran oyuncu oldu.

Emre Berkay Altuntaş: Berkay Altuntaş da bölgesel grup maçlarında görev alan oyuncu bu sezon oyuna girdiği anlarda katkı sağladı.

Enes Aktaş : Şampiyon kadroda yer alan Enes Aktaş görev aldığı 11 maç da mücadelesini otaya çıkardı.

Caner Arslan: İç Anadolu bölgesi grubunda oynanan maçlarda 8 maçta görev yapan Caner Arslan takımın buralara gelmesinde katkısı oldu. Oynadığı maçlarda görevini layığı ile yaparken hırslı bir kişiliğe sahip.

Zeki Yüksel : Şampiyon kadronun bir diğer oyuncusu alınan şampiyonluk da arkadaşları gibi mücadelesini öne çıkardı.

4089 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085080146789551