U17 deki Enes'e Dikkat

14 Ekim 2013

Coco Cola akademi liglerinde oynanan maçlar tüm hızıyla devam ederken bu karşılaşmalarda dikkat çeken oyuncularda öne çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu...

Coco Cola akademi liglerinde oynanan maçlar tüm hızıyla devam ederken bu karşılaşmalarda dikkat çeken oyuncularda öne çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu haftada Boluspor U17 takımından Enes Fazıl Asarkaya sakatlık sonrası bu sezon ilk defa forma giymesine rağmen mücadelesi ile kırmızı beyazlı camianın bir yıldız daha kazandığıgöründü.

Boluspor gençlik geliştirme takımlarında yapılan plan programlı antrenmanların ardından gelecek için bazı oyuncularda merdivenleri bir bir çıktığı göründü. Karşılaşmalarda yapılan yakın takip ve izlemenin ardından bu hafta Coco cola akademi ligde oynana Boluspor U17 Ankaraspor karşılaşmasında kırmızı beyazlı ekibin 8 numaralı formasını giyen Enes Fazıl Asarkaya öne çıkan oyunculardan bir tanesi oldu.

Boluspor' a 2010 yılında Adana dan ilk defa gelip filiz lisanla lisansı çıkan genç oyuncu merdivenleri bir bir çıktığı göründü .Hafta sonu Cumartesi günü Ankaraspor'a karşı ön libero da oynamasına rağmen ofans da gösterdiği mücadele attığı dış şutların yanında ara paslarındaki ustalığı rakip alanda yaptığı baskı ile alkışı aldı.

Genç oyuncu Enes Fazıl Asarkaya ayrıca fizik gücü ile de ön plana çıkıyor. Boluspor forması altında akademi takımlarında 3 sezondur forma giyen genç Enes 2010-2011 sezonunda 16 karşılaşma 2011-2012 sezonunda 23 karşılaşmaya çıkarken Enes Fazıl Asarkaya 212-2013 sezonunda 33 karşılaşma ve bu sezon 2013-2014 sezonunda sakatlığı bulunması sonrası tedbir amaçlıoynatılmayan genç oyuncu Enes bu sezon ilk defa Ankaraspor karşısında takımıadına mücadele etti.

İlk karşılaşması olmasına rağmen fazla bir eksiği görünmeyen Enes şuandaki mücadelesinin üzerine daha çok koyacağa benzerken birkaç yıl sonra daha çok güçlenecek olan Enes Fazıl Boluspor'un gelecek sezonlar içinde bir yıldız oyuncu daha üst guruba kazandırıldığı görünüyor. Boluspor forması altında 73 defa mücadele eden Enes'in şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

2704 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067309856414795