U18'in Puanını Hakem Çaldı

14 Eylül 2012

Akademi liglerde mücadele eden U18 takımı sahasında Çanakkale Dardanelspor ile yaptığı karşılaşmayı şansız bir şekilde kaybetti. Maç sonunda hakemin kararı...

Akademi liglerde mücadele eden U18 takımı sahasında Çanakkale Dardanelspor ile yaptığı karşılaşmayı şansız bir şekilde kaybetti. Maç sonunda hakemin kararı maçın önüne geçerken son dakikada verilmeyen penaltı uzun bir süre tartışıldı.

 

Sahasında Dardanelspor'u konuk eden Boluspor U18 sahaya mutlak galibiyet için çıkarken maçında hemen başlarında üstünlüğünü kabul ettirip beklediği gole de hemen kavuştu.

 

Oğuzhan Boluspor U18 takımını öne geçiren golü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.Boluspor golden sonra rahat bir oyun ortaya koyup farkı da açmak istiyordu.Konuk ekip de geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayıp gol için Boluspor kalesine gelirken beraberlik golünü de fazla beklemeden kavuştu.1-1

 

Kalesinde golü gören ekibimiz maçtan kopmayıp arka arkaya Dardanel kalesine gol için giderken ikinci gole de Ömer Gökali ile kavuştu 2-1

 

Devre ekibimizin üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarı misafir takım Dardanel maça karşılaşmanın hakemi ile hızlı başlarken verilen kararlar Boluspor U 18 takımının direnci kırıldı. Bu baskı konuk ekibe gol getirdi. Golden sonra yine öne geçmek isteyen ekibimiz Ömer Gökali ile arka arkaya üç net gol pozisyonundan sonuç alamaması da ekibimizin şansızlığıydı.

 

Kaçan goller ve beraberlik golü gelince moral tamamen bozulan ekibimiz verilen kararlar sonrası oyundan düşen ekibimiz kalesinde 3 golü gören taraf oldu. 2-3 karşılaşmanın son bölümlerinde beraberlik için kaleye yüklene Boluspor U18 takımın son dakikada mutlak penaltı atışı verilmezken kararı büyük bir tepki vardı.

 

Boluspor kenar yönetimi verilmeyen penaltıya tepki gösterirlerken itirazlar sonuç getirmedi.Sahada iyi mücadele etmelerine rağmen maçı puansız bitiren U 18 takım oyuncularımız bir hayli moralleri bozuk olduğu görünürken son dakikada verilmeyen penaltıyı hakemin bilerek vermediklerini söylediler.

 


2272 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067475080490112