U19’LAR 1 PUANA RAZI OLDU

30 Ocak 2015

ORDUSPOR U19:1 BOLUSPOR U19:1 Coca-Cola Gelişim Ligi U19 Elit Liginde mücadele eden Boluspor U19 takımı hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geldiği Orduspor U19 takımı ile 1-1 berabere kaldı.

U19 Elit Ligince mücadele eden ve ligin ilk devresinde aldığı seri galibiyetlerle grubunda 1 maç eksiği olmasına rağmen 3.sırada bulunan Boluspor U19 takımı, ligin 17.haftasında deplasmanda oynadığı Orduspor maçında 1 puana razı oldu. Mutlak 3 puan parolasıyla Ordu’ya giden kırmızı-beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan 1 puanla ayrılan taraf oldu.

Maça her iki takımda kontrollü başlamasına rağmen, ev sahibi ekibi Orduspor maçın henüz 4’üncü dakikasında Muhammet Can Öztürk’ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalesinde erken gördüğü golle bir anlık konsantre eksikliği hisseden ekibimiz Boluspor, golün şokunu hemen atlatıp istediği futbolu sahaya yansıtmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla Orduspor kalesinde beraberlik golü arayan Boluspor U19 takımı girdiği pozisyonlarda meşin yuvarlığı bir türlü filelerle buluşturamayınca karşılaşmanın ilk 45 dakikası ev sahibi ekibi Orduspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor U19 teknik direktörü Fatih Ateş oyuncu değişikliği ile başladı. Tüm riskleri alarak ikinci yarıya başlayan Boluspor U19 takımı, maça hızlı ve istekli başladı. Maçın 53.dakikasında girdiği %100’lük gol pozisyonundan Orduspor kalecisini geçemeyince mutlak bir golden oldu.  Ev sahibi ekibi Orduspor’da maçı bırakmayarak kontra ataklarla Boluspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Oyundan bir an olsun düşmeyen ve rakibiyle dişe diş mücadele eden kırmızı-beyazlılar beraberlik golüne 71.dakikada Yasin Bayri’nin attığı golle ulaştı. Bulduğu beraberlik golünün ardından galibiyet golü için Orduspor kalesinde ataklar geliştiren Boluspor U19 takımı ilk yarıda olduğu gibi maçın son bölümlerinde de girdiği pozisyonlarda meşin yuvarlağı bir türlü Orduspor filelerine gönderemedi ve her iki takımda 90 dakika sonunda sahadan 1-1’lik eşitlikle ve 1 puan ile ayrıldı.

Boluspor U19 Takımı ligin 18.haftasında deplasmanda 1 Şubat Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.    

ORDUSPOR U19: Berat Çelebi, Mustafa Bayhan, Temel Kaya, Hasan Fırat Doğan, Şakir Tuna Sarı, Nuri Alperen Süer, Ömer Uslu, Emre Usta, Muhammet Can Öztürk, Burhan Ezgü, Yiğit Kılıç

ANTRENÖR: Yalçın Gürsoy

BOLUSPOR U19: Caner Tekinalp, Cengizhan Aydemir, Fırat Zaman, Gürol Karaman, Berkan Ercan, İbrahim Kılıç (Yasin Bayri), Enes Fazıl Asarkaya, Mustafa Coşkun, Ömer Çetinbaş, Yasin Şahin (Sefa Özcan), Burak Kayaoğlu (Turgut Rençber)

ANTRENÖR: Fatih Ateş

Etiketler: Boluspor U19

1702 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26453018188477