Üç gol attılar, bir puan aldılar

4 Mart 2013

Boluspor U18 takımı hafta sonu evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmada üç defa öne geçip kalesinde arka arkaya goller gören Boluspor U18, sahadan...

Boluspor U18 takımı hafta sonu evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmada üç defa öne geçip kalesinde arka arkaya goller gören Boluspor U18, sahadan 3-3 berabere ayrılıp bir puanla haftayı kapadı.

Boluspor U18 ile Beşiktaş U18 Bolu'da karşılaştı. Maça hızlı başlayan ekibimiz 4 dakikada Yiğit ile şık bir gol atıp Boluspor'u öne geçirdi. Bu golden sonra Boluspor ikinci golde de gecikmedi. Serbest atışı kırmızı beyazlılar kulandı. Ceza sahasına atılan uzun topta Mehmet, havada kafa topuna çıkıp sert bir şutla takımını maçta 2-0 getirdi.

Arka arkaya şok gollerin ardından maça damgasına vuran Boluspor rahat bir oyun ortaya koyarken, Beşiktaş ise maçı bırakmak istemiyordu. Misafir takım Beşiktaş 17'inci dakikada Hakkı ile bir gol kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada Boluspor defans oyuncuları rakibi boş bırakınca kaleci de Beşiktaş'lı oyuncu Mehmet'in vuruşunu sadece seyretmekle yetindi.

Golü bulan Beşiktaş ikinci gol için Boluspor kalesine yüklendi. Golde de gecikmedi. 21'inci dakikada Tuğay Beşiktaş adına beraberlik golünü kazandırdı. Boluspor şok golleri kalesinde görmesi ile birlik de bir şaşkınlık yaratırken, maçta tekrar öne geçmek istiyordu.

Devrenin sonlarına doğru baskısını Beşiktaş karşısında hissettiren Boluspor U18 takımı 45'inci dakikada Mehmet ile bir gol daha kazandı.(3-2)

İkinci yarıda skoru korumak için oyunu orta sahada kabul etmek isteyip maçtan üç puan almak isteyen Boluspor, son dakikalara kadar başarılı olmaya çalışsa da Beşiktaş arka arkaya Boluspor kalesinde pozisyonlar bulan takım oldu. Karşılaşmanın bitimine bir dakika kala Beşiktaş beraberlik golünü dış şutla bulurken, maçta da beraberliği sağladı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-3 berabere sonuçlanırken, Boluspor üç defa öne geçtiği maçı berabere bitirip Beşiktaş'a karşı bir puan alıp haftayı kapadı.

Kaynak : Bolu Takip Gazetesi

Kalede Büyük Çöküş

 


1716 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11137390136719