Üç hafta Sonra  Güzel Şeyler Konuşacağız.

30 Ocak 2013

Bolusporlu oyuncu Barbaros Barut Köroğlu TV'de yayınlanan 'Serbest Vuruş' programına konuk olurken gündemi ve gelecek haftalarda kırmızı beyazlı takımın oynayacağı karşılaşmalar öncesi açıklamalarda...

Bolusporlu oyuncu Barbaros Barut Köroğlu TV'de yayınlanan 'Serbest Vuruş' programına konuk olurken gündemi ve gelecek haftalarda kırmızı beyazlı takımın oynayacağı karşılaşmalar öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Barbaros Barut; Her şeye rağmen takım olarak İyi bir çıkışın içindeyiz bir istikrarın içindeyiz. Bunu son haftalarda göstermiş durumdayız' dedi.

Barut sözlerine devam etti: 'Sezon başında yepyeni bir kadro ile başladık bu sürecide en kısa zamanda atlatmak istedik ilk yarıda bunu da tam olarak başaramadık.

Geriye baktığımızda iç sahada rahat oynuyoruz. Gönül isterdi ki dış sahada aldığımız sonuçları da içeride alalım bu konuda biraz şansızız. Her şeye rağmen takım olarak İyi bir çıkışın içindeyiz bir istikrarın içindeyiz. Bunu son haftalarda göstermiş durumdayız. Bu seride böyle devam edecek.

Önümüzde bir Göztepe karşılaşması var bu maçtan üç puanı almak istiyoruz takım olarak bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyoruz.

Yaptığımız hatalarda maç öncesi olsun sonrası olsun Hocamız bütün uyarıları yapıyor hatayı yapan oyuncu kimse o bizden daha çok üzülüyor. Oğuz hoca ile defansif anlamda daha az hatalar yapıyoruz. Biz bu hataları yapmamak için mücadele ediyoruz.

İyi yoldayız. Bundan sonra daha az hata olacak biz oynadığımız bütün rakiplere karşı üstün oynadık. Kaybettiğimiz iç saha maçlarında da nasıl kaybettiğimizi bir sorgulamamız lazım. Geriye düştüğümüz anlarda bile birçok pozisyondan sonuç almadık. Rize, Manisa, Konya maçları bir örnektir. Şansız maçlar geçirdik.

Önümüzdeki 3 maçta iyi sonuçlar alıp daha iyi yerlere geleceğiz. Öncelikle Göztepe karşılaşması ve daha sonra içeride oynayacağımız Samsun,Kartalspor maçları sonrasında güzel şeyler konuşacağız.

Puan farkı o kadar yüksek değil bizim hedefimiz üst sıralar. Oğuz Çetin sizinle konuşmaya başladığı zaman şöyle bir silkeleniyorsun. Hocanın ne istediği bana mantıklı geliyor. Oğuz hocanın gelmesi ile de bir diriliş hissettik. Bu yolda da devam ediyoruz .

Başarı için her kesimin desteği lazım. Bu takım lige çıkarsa Bolu'nun gelişiminde Boluspor'un katkısı büyük olacaktır. Lig 34'üncü haftaya kadar devam ediyor. Rakip fark etmez biz içeride dışarıda 3 puan istiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak kora kor dişe diş mücadele etmemiz lazım.'

 

 

 

1979 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51180100440979