Üç Kuruş İçin Neleri Kaçırdık

19 Ocak 2014

Sezon başında Gençlerbirliği’ne yok pahasına satılan genç oyunculardan biri olan Cengizhan Akgün Milli takımların gözdesi oldu. Milli takımlar sorumlusu Fatih...

Sezon başında Gençlerbirliği’ne yok pahasına satılan genç oyunculardan biri olan Cengizhan Akgün Milli takımların gözdesi oldu. Milli takımlar sorumlusu Fatih Terim’in kurmaylarının raporu doğrultusunda U-16 Milli takımına çağrılan Cengiz Akgün merdivenleri bir bir çıkmaya başladı.

Yok pahasına sezon başında  elimizdeki yıldızları bünyemizden kopararak Gençlerbirliği takımına elimizle verilen oyuncular dikkatleri çekmeye başladı. Boluspor kamuoyunun transferde isimleri çıkmasının ardından başken temsilcisine veriliyor diye tepki gösterilmesi bugünlerde ne kadar haklı olunduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Her zaman gündemden düşmeyen alt yapımızı kuvvetlendirelim, daha profesyonel çalışalım, Boluspor futbolcu yetiştirelim sözleri bir kez daha yalan olurken bizim kıymetini bilemediğimiz oyuncular gittikleri takımlarda yıldız oluyorlar.

Geçtiğimiz yıllarda Boluspor alt yapısına kazandırılarak geleceğin futbolcular arasında gösterilen oyunculardan biri olan Cengizhan Akgün Ankara da  karşımıza akademi maçlarını izlerken çıktı. Bolu’dan bizleri tanıyan Cengizhan sıcak kanlılığı ile hoş geldiniz diyip misafir perverliğini gösterirken kendisi hakkında da bazı bilgilere ulaştık. Gençlerbirliği’ne gelmesiyle hayatında ne gibi değişiklikler olduğunu anlatan genç Cengizhan “Şuan çok iyi durumdayım. Bolu’dan ayrıldık futbol hayatımız burada devam ediyorum. İyi imkanlar sunuldu okulumuz yaşadığımız tesis bize evimizi aratmıyor ilgi alaka çok iyi her şeyimizle ilgileniyorlar.”dedi.

Cengizhan “Başarılı maçlar çıkardım. Şuanda sizin buraya gelmenizle birlik de güzel bir haber aldım. U16 milli takımına davet edilmişim benim içinde sürpriz oldu. Beni buraya davet edenleri hocalarımı mahcup etmeyeceğim kendime güveniyorum” dedi.

Sözlerine Boluspor ile devam eden Cengizhan Akgün “Aklımda futbolcu olacağım diye hiçbir düşünce yoktu. Yolumu futbol ile Yılmaz Özen hocam buluşturdu. Aslen Ereğli’ liyim  orada futbol oynarken Yılmaz Özen hocam  beni kendi takımı için izlemeye gelmiş. 1998 doğumlu olduğum için kendi takımına yaş olarak uymamışım o da kendi takımım olmasa bile benim kesinlikle Boluspor’a kazandırılmam yönünde rapor vermiş. Benimle konuştu ve Bolu ya gelmemi razı etti onun için onun bu iyiliğini hiç unutamam. Şuanda milli takıma seçildiysem onunda bunda büyük katkısı vardır diye düşünüyorum. Boluspor benim için şuanda bitti ama benim takımım Boluspor buralara Boluspor sayesinde geldim Gençlerbirliğine gelmemde olsun Bolu da görev yaptığı zamanlarda olsun Osman Nuri Işılar hocamında çok büyük emekleri var. Osman Nuri Işılar hocam buraya gelmemdede bizlere yazrdımcı oldu. inşallah başarılı olurum”  dedi

En büyük destekçim Ebru hocam

Takım hocası Ebru Yıldırım için “En büyük destekçim” diyen Cengizhan hocası ile ilgili şunları dile getirdi. “ Buraya gelince hiç zorluk yaşamadım. Burda en büyük destekçim Ebru hocam. Burada hem benim annem hem babam gibi. Benimle çok yakından ilgileniyor. Onun sayesinde hiç güçlük çekmedim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.”dedi.

6159 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.18427419662476