Üç Puan Direklerde Asılı Kaldı 2-2

23 Eylül 2012

Deplasmanda 1 puanla dönüyoruz. 2-0 geriye düştüğümüz maçta adeta futbol dersi verdiğimiz maçta galibiyeti kaçıran taraf olduk. Maçın tamamında üstün...

Deplasmanda 1 puanla dönüyoruz. 2-0 geriye düştüğümüz maçta adeta futbol dersi verdiğimiz maçta galibiyeti kaçıran taraf olduk. Maçın tamamında üstün olan taraf olan Boluspor bir çok gol pozisyonundan sonuç almayınca karışsılaşma da 2-2 kalarak haftayı 1 puanla kapatan taraf oldu. Bir çok gol pozisyonunda direkleri geçemeyen kırmızı beyazlılar 3 puanı direklere bıraktı.

Deplasmanda oynanan Samsunspor maçında futbol dersi veren ekibimiz Boluspor gelecek haftalar  için rakiplerine korku verdi. Maçın ilk dakikasında itibaren oyunun üstünlüğünü aline alan taraf olan Boluspor bir çok gol pozisyonun da sonuç alamazken maçtaki ilk tehlikeli pozisyonda bulan taraf oldu.

Boluspor  ilk yarıda iki şansız  gol kalesinde  görmesine  rağmen maçı bırakmayıp arka arkaya goller bulan ekip oldu. Kaleci Eser Altın sakatlanmasının ardında konsantresini bozan ekibimiz arka arkaya  kalesinde goller  gördü.

Rakip Samsunspor dan önce golleri bulan tarafta Boluspor ola bilirdi. Oyunun başlaması ile birlik de oyunun kontrolünü aline alan Boluspor sayısız bir şekilde yakaladığı pozisyonlardan sonuç almadı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmazken üstün oldukları karşılaşmada arka arkaya net gol gol pozisyonları bulan taraf oldu. Karşılaşmada adeta direkleri geçemeyen kırmızı beyazlılar beraberlik gollerine 45 ve 45+5  bularak sonuçlandırdı.

Karılaşmanın ikinci yarısı ile birlik de Samsunspor rakip alanına yüklene Boluspor arka arkaya etkili pozisyonlar bulan taraf oldu. İkinci yarının 10 dakikalık bölümünde oyunun kontrolünü eline alarak 3 gol için rakip kaleye yüklendi.İkinci yarıdaki üstün futbol sonuç getirmeyince zorlu deplasmandan Boluspor 1 puan alarak yenilmezlik serisine devam etti.

 


Üç Puan Direklerde Asılı Kaldı  2-2
Üç Puan Direklerde Asılı Kaldı  2-2

1685 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070353984832764