Üç Puan üç Golle Geldi

14 Ekim 2013

Akademi liginde Boluspor U19 takımı günün ikinci karşılaşmasın da Ankaraspor' u konuk etti. İlk yarısı aşırı rüzgar altında oynan karşılaşmada misafir talkım...

Akademi liginde Boluspor U19 takımı günün ikinci karşılaşmasın da Ankaraspor' u konuk etti. İlk yarısı aşırı rüzgar altında oynan karşılaşmada misafir talkım rüzgar avantajını değerlendiremezken ikinci yarıda sahada adeta rakibine futbol dersi veren Boluspor U16 arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanmasını bildi.

Boluspor U19 futbol takımı Coco cola akademi ligde farklıgalip gelmesini bildi. İlk 45 dakikada rüzgarı karşısına alarak oynayan ekibimiz Ankaraspor ataklarında başarılı olurken ikini yarıdaki etkili oyunu sonrası rakibine zor anlar yaşatırken fazla da net pozisyon vermedi.Ekibimiz rüzgara rağmen Ankaraspor kalesine ataklar geliştirirken bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

Boluspor U19 ikinci yarıya daha farklı başlarken rakip alanda yaptığı baskılarla oyununu Ankaraspor yarı alanında oynadı.İkinci yarının başında uzun sakatlık sonrası kendini toparlanmaya çalışan Abdullah eski günlerinin habercisi gibi karşılaşmaya müthiş bir oyunla başlarken kurduğu baskı sonucunda kazanılan topta rakip alana suratla girerken sert şutu Ankaraspor fileleri ile buluşunda Boluspor U19 50 dakikada 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından ikinci gol için oyunun üstünlüğünü tamamen alan Boluspor U19 takımı 59 dakikada Berkan ile ile karşılaşmada durumu 2-0 getirdi. Bu golün ardından hemen baskısı sonuç veren Boluspor korner atışıkazandı. Ceza sahasına yapılan ortada ön direğe gelen ortaya yatarak yerden kafa vuran Ömer skoru 3-0 getirdi. Skor avantajıile sahada tamamen istediklerin yapan ekibimiz rakibine de pozisyon vermezken bir çok pozisyondan da sonuç alamadı.Karşılaşma sonunda ikinci yarı müthiş bir oyun ortaya koyan U19 takımı sahadan farklı skorla 3-0 ayrılırken haftayı karlı kapadı.

2204 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086859941482544