ÜÇÜ DE BAŞ EDEMEDİ

11 Nisan 2017

Taktikler onun üzerine kuruluyor ama rakip hocalar onunla başa çıkamıyor. Boluspor’ un orta sahadaki bitmek bilmeyen enerjisi ile tutulamayan Yusuf Emre Gültekin’i üç hocada kilitleyemedi.

Boluspor lig de arka arkaya 3 galibiyet alarak yeni bir ime yakalarken rakip hocaların taktiği de tutmuyor. Orta sahada attığı milimetrik paslar ve tempolu oyunu ile rakiplerin korkulu rüyası olan Yusuf Emre Gültekin rakip hocaların maçlar öncesi en çok çekindiği oyuncuların başında geliyor.

YUSUF BÖYLE İSTEDİ

Giresunspor, Boluspor maçına çıkmadan hafta içi yaptığı taktik antrenmanlarda genç oyuncuya özel önlem alırken, Giresunspor teknik direktörü Yücel İdiz hafta boyunca oyuncularına Yusuf Emre Gültekin üzerine konuşmalar yaparak çok dikkatli olunmasını istese de tecrübeli teknik adam ve oyuncuları oynanan 90 dakikada başarılı olamazken Yusuf Emre Gültekin bu maçta hem asit yapıp hem de rakip fileleri havalandırmıştı.

ÇETİN’İN UYARILARI İŞE YARAMADI

Gaziantep B.Belediyespor maçı öncesi de Boluspor’u hafta için antrenmanlarında analiz etmeye çalışan Teknik Direktör Oğuz Çetin hafta boyunca futbolcularına Yusuf Emre hakkında direktifler vermişti. ‘Boluspor karşısında bu oyuncuyu oynatmayacağız. Ona özel önlemler almayız’ şeklinde konuşan Gaizantep B.Belediyespor teknik direktörü Oğuz Çetin oyuncularına uyarılarda bulunsa da genç oyuncu performansıyla alkış almış, Boluspor bu maçtan da 3 puan almasını başardı.

NE DERSE O OLUR

Göztepe’de teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla ilk maçında Giresunspor karşısında 3 puanı alıp ‘Lig ikinciliği için en büyük aday biziz’ diyen Yılmaz Vural, Boluspor maçı öncesi Yusuf Emre Gültekin için özel önemler alır ve orta sahasını sert bir dile uyarır. ‘Andre Santos gibi bir oyuncuları var. Ama bizim en çok dikkat edeceğimiz bir oyuncu da Yusuf Emre’ diyerek futbolcularına ültimatom verir. Vural, Gosso’yu da uyarmasına rağmen tecrübeli Teknik adamın oyuncuları Yusuf Emre Gültekin’i tutmakta güçlük çeker. Boluspor, Yusuf Emre Gültekin’in etkili oyunu ve tüm oyuncuların son ana kadar mücadelelerini sürdürmelerinden dolayı 3 puanı hanesine yazdırmayı başarır.

İlk olarak Yücel İdiz ile başlayan seri Oğuz Çetin ile devam eder ve Yılmaz Vural’da tecrübeli oyuncuyu tutmakta zorlanırken genç oyuncu bu üç maçta da büyük alkış alır.

3588 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062659978866577