Ufuk hoca’dan Daniel açıklaması soruyu içtenlikle cevapladı

30 Eylül 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 7.haftasında Manisa FK’yı 2-0 ile geçerek 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. Boluspor teknik direktörü...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 7.haftasında Manisa FK’yı 2-0 ile geçerek 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. Boluspor teknik direktörü Ufuk Kahraman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Daniel Avramovski’nin sonradan oyuna girmesiyle ilgili sorulan soruyu içtenlikle cevap verdi.

Boluspor teknik direktörü Kahraman; “Daniel, geçen seneki formunda değil. O da farkında zaten. En güçlü oynadığı yer 8 numara. Daniel, sezon başında ya 9 numara pozisyonunda görev alıyor yada sistemin kanat-forvet tarzında 7-11 pozisyonunda oynuyor. O da elinden gelen, yapıyor ama güçlü olduğu yerde değil” dedi.

“Daniel, ne görev verirsen yapmaya çalışıyor”

Kahraman, Makedon oyuncunun kıymetli bir isim olduğuna vurgu yaparak; “Daniel, bizim için çok kıymetli bir oyuncu. Geçen sene bu takımın play-off oynamasında çok büyük bir rol oynadı. Daniel, çok büyük bir profesyonel. Bizle beraber antrenmanlarda zaman geçiren yerel medyamızda var. Bunu çok net görebiliyorlar. Daniel, ne görev verirsen yapmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

“Boluspor’un bütün maçlarını analiz ettim”

Kahraman, kırmızı beyazlıların bütün maçlarını analiz etiğinin altını çizerek; “Geldiğimden bu yana geçen sene dahil Boluspor’un bütün maçlarını analiz ettim. Play-off’a kalış hikayesine baktım. Bu sezon başındaki ilk maçtaki Iğdır maçından bu zamana kadar süreci analiz ettim” ifadelerini kullandı.

“Daniel’in formunu daha çok yakalayacağımıza inanıyorum”

Kahraman, zaman zaman sistemsel değişiklikler yapacaklarının da sinyalini vererek; “Daniel, geçen seneki formunda değil. O da farkında zaten. En güçlü oynadığı yer 8 numara. Daniel, sezon başında ya 9 numara pozisyonunda görev alıyor yada sistemin kanat-forvet tarzında 7-11 pozisyonunda oynuyor. O da elinden gelen, yapıyor ama güçlü olduğu yerde değil. Yan mevkilerde görev alıyor. Bunu da kendisine ilettim. Biz zaman zaman sistemleri de değiştireceğiz. Şuan 3-4-3, 5-2-3 pozisyonunda kalıyoruz. Zaman zaman 4-3-3’e evriliyoruz.  Biz 4-3-3’e çıktığımızda Daniel’in formunu daha çok yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Gelirken dedim ki Daniel’e ‘Senle maçı kazanacağım’

Maç öncesi Daniel ile bir görüşme gerçekleştirdiğini dile getiren Kahraman sözlerini şöyle noktaladı: “Daniel ile çok iyi iletişimimiz var. Daniel çok iyi bir profesyonel. Şuan mesela kendi dayanıklılık koşusu yapıyor. Gelirken dedim ki Daniel’e ‘Senle maçı kazanacağım’. Oda çıktı zaten taktiksel anlamda. Benim için en kıymetlisi o.”

279 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24303817749023