Uğur Tekinalp Sizlerle

2 Nisan 2011

Boluspor'un eski oyuncularından UĞUR TEKİNALP Bolusporluyuz.com'da   Futbola 14 yaşında Boluspor'da başlayan Tekinalp 18 yaşında profesyonel oldu. 4 Yıl başarılı bir şekikde...

Boluspor'un eski oyuncularından UĞUR TEKİNALP Bolusporluyuz.com'da

 

Futbola 14 yaşında Boluspor'da başlayan Tekinalp 18 yaşında profesyonel oldu.

4 Yıl başarılı bir şekikde Boluspor'da futbol oynayan golcü oyuncu Tekinalp attığı gollerle bir Bolu'lu olarak tribünleri ayağa kaldırdı. En şaşalı zamanında Konyaspor ile yapılan maçta talihsiz bir sakatlık geçirerek çapraz bağları kopan golcü oyuncu 1 yıl Düzcespor da oynadıktan sonra sakatlığı profesyonel hayatını etkiledi ve daha sonra amatör'e dönerek Bolu amatör takımlarından Şafakspor'da futbol oynadı.  Yaşamını sürdürmek için Almanya'ya giden Uğur Tekinalp Türkiye'ye döndükten sonra yaşamını ticaretle uğraşarak sürdürmek te.

Sitemiz Bolusporluyuz.com'da bundan sonra Uğur Tekinalp Sansasyon ve Boluspor ile ilgili yorum yazılarını okuyabilirsiniz.  

 

Siz değerli okuyucularımız ile ilk yazısı olan 'Sevemedim kara gözlüm' adlı yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

 

 

SEVEMEDİM KARA GÖZLÜM

 

Gecen hafta deplasmanda kaybedilen 2 puandan sonra evimizde oynayacağımız maça bir bakalım.Rakip ligde zor günler geçiren Güngören.İlk yarıda da zor olan virajdan çıkıp nefes aldığımız bir liman gibiydi..Kolayca 4.1 gibi net skor ile galip gelip ortalık süt liman olmuştu.Yine ayni durumdayız.Zorlu maçları elimizden geldiğince az hasarla atlatarak maça çıkacağız. Bizim puanlara rakip ise puana ihtiyacı var. Yenmemiz mutlaka yenmemiz gereken bir maç. Süper ligi istiyorsak ki istiyoruz kaybetme lüksümüz yok.
 
Biz evimizde oynadığımız maçlara hızlı, ısıran, baskı kuran şaşırtan bir oyun ile başlamalıyız. Rakibe ben nereye geldim dedirtmeliyiz. Kontrollü ya da onun gibi bir sistemle baslarsak rakipte,bizim takim ve taraftarda uyuma modana geçiyor.Canlı örneklerini yasadık. Çok çabuk golü ardından da golleri bulmalıyız. Yoksa rakibin direnci artar. Bizde demorilize olup panik ile bir korku filmi izlemeye başlarız.
 
Kaptan Burak haricinde tam kadroyla sahaya çıkacağız. Sakat ve cezalı yok. Bedava görülen kartların nelere mal olduğunu herkes gördü. Bundan sonra daha dikkatli olmak zorundayız. Telafi zor haftalara girdik.
 
Rakip Güngören`in teknik direktörü takim arkadaşım sevgili Metin Ağabey hafta başında demeçlerini okuduk. Boluspor´u çok sevse de netice itibari ile puan derdinde. Takimi da  can derdin de. Çok ama çok dikkatli olmak zorundayız.
 
Seyirciler arasında takimimizi izlemeye gelen ' yabancı maddeler' oluyor. Kim mi  bunlar? İstim üstünde olan oyuncularımızı takımlarına katmak isteyen bir çok kişi. Lig sonu yaklaşırken bunlar artacak.Erciyes maçında yasadık bunu.Oyuncularımızın ayaklarına sanki prangalar vurulmuştu. Stres panik hat safhada.Aman dikkat.
 
Bizim takim iyi baslarsa burada yine galip geliriz. Yeterki istekli başlayalım.
 
Gelelim yazımın baslığına. Sevemedim Kara Gözlüm. Son Ordu maçını hatırlayın. Son dakikalar. Rakibin gardı düşmüş. Saldırıyoruz.Top bizim Fabiano da.Adam sanki Kara Murat.Tek başına  3 kişinin arasına dalıyor.Sonuç mu.Film olsa kesin yenerdi düşmanı.Ama nerdeeee topu kaybediyor.4 yada 5 arkadaşı rakip saha da kalmış.O ne yapıyor?Kendine kızıyor.Rakipleri göbeklerinden delip geçemedim diye.Versene kardeşim yanındaki bos adama.Sonra yine al.Ama olmaaazzzz. Kendisi Süpermen. Kendisinden herkes çok şey bekliyor. Ligin basından beri bakin ona. İstikrarlı bir şekilde kaç Mac oynamış.İyi topçu olabilir.Ama önce takimi düşünmeli.Kendi KRAL diğerlerini Asker olarak görüyor sanırım.Topu kaybedince film seyrediyor eli belinde.Hocamız da ondan çok şey bekliyor ki 90 dakika sabrediyor.Belki kımıldar birsek yapar diye.Ama olmuyor.Sabrında bir sonu olmalı .Bir de arkadaşlarını seyirciye havale ediyor.O yüzden de Sevemedim seni ...
 
Bu hafta senin haftan olacağını tahmin ediyorum. Rakip zayıf. Sen seversin zayıf takımları. Bu sene  Bank Asya da son senen.  Mutlaka transfer yapıp lige gitmelisin. Ya da takimi Şampiyon yapıp lige çıkarmalısın. Türkiye´de kalacaksan tabii ki... Belki bir bildiğin vardır...
 
 
 
Maçın adamları kim olabilir.1) Fabiano 2) Erdem 3) Ferhat. Birde yerden kalkarsa Yaser.  Tamam çok faul yapılıyor sana. Sakatlığın verdiği ürkeklikte hala üzerinde.  Ama güzel kardeşim biraz sağlam  bas yere.
 
Hadi simdi Mac zamanı,basarılar.Gecen haftayı telafi etme zamanı.Yenelim.Yenelim de üçlü çekelim Gökhan ile sahanın ortasında.... 
 
 Saygılarımla

3529 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    3 Nisan 2011 • 13:21
    fabiano eleştirisine tamam amenna?ama yaser eleştirisine pek katılmıyorum.çünkü yeterli mücadeleyi verdiğini ve kolunun tam iyileşmeden sahaya çıktığını düşünüyorum.sakat ve tek kolla mücadele etmekde kolay olmasa gerek bunuda oynayan olarak bilmesi lazım
  • halit canbaz
    3 Nisan 2011 • 13:24
    uğur tekinalpın?maçın adamı olmaz.maçta adamlar öne çıkar istemeden?şans yüzüne güler.yada gülmez kötü adam olur.kimdir bunlar kötü adamlar hata yapan kaleciler yada penaltı yada gol kurtaran golculere geçit vermeyen kalecilerle çok gol atan golcüler
  • halit canbaz
    3 Nisan 2011 • 13:26
    yada bir maç içinde ençok asisti yapan oyuncu kahraman ilan edilir.ben bunu anlıyorum.
  • Ugur Tekinalp
    3 Nisan 2011 • 21:05
    Macin adami olur sayin Canbaz bey.Iste Erdem yaptigi asist Yaser yine yaptiklari ile macin adami oldu.Ve bu benim görüsüm.Yaser yine kaybettigi toplar ile Faul alma istegi ile yerden kalkmadi.Sakat olan ve korkan bir bu kadar yere düsmez.iyi niyetli ama..

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070538997650146