Ulusal spor yorumcusu Yaşar’dan özel Boluspor yazısı “Yürünecek yol bedel ödemeyi ister”

12 Mayıs 2024

Ulusal spor yorumcusu Murat Yaşar, Boluspor’un tarihi play-off’a kalma başarını kaleme kaleme aldı. Yaşar, Boluspor’un ligin son haftasında oynadığı Çorum...

Ulusal spor yorumcusu Murat Yaşar, Boluspor’un tarihi play-off’a kalma başarını kaleme kaleme aldı. Yaşar, Boluspor’un ligin son haftasında oynadığı Çorum FK maçı ve teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın takıma yaptığı dokunuşlarla gelen play-off başarısını anlattı.

Yaşar’ın köşe yazısı şöyle:

“Yalçın Hoca son basın toplantısında duygusal bir o kadarda mantıksal açıklamalarla geldiği günden, bugüne kadar olan mücadelenin emeğin özetini yapmış oldu. Manisa’dan eli boş dönülmüştü. Bir hayale gelinip oradan eli boş dönmek 31 yıllık özlemin hasretin duygu boşalmaları hafta içi yaşanmıştı.

Artık iş Gençlerbirliği’nin eline bakıyordu. Onca emek çile çalışılmışlığın finali rakibe bağlıydı. Bu şartlarda Çorum maçına hazırlanmakta ayrı bir psikolojik savaşı gerektiriyordu. Hoca bu zorlukta takımı Çorumspor maçına hazırladı. Ya tamam ya devamdı.

İlk yarı ortada bir oyun. İkinci yarı Daniel Avramovski sahneye çıktı. Tuzla’nın gol haberi geldi ve iptal oldu o sıralarda. Ferhat’ın golüyle derin bir çöküşe giderken bir anda Sancaktepe’den uzun bir VAR kontrolü sonrası Tuzlaspor gol haberi geldi.

Bolu’da herkes heyecanla bekliyordu. O sırada geçen haftanın kritik hatasını yapan Jefferson, öyle bir gol attı ki Yalçın Hoca’nın, Savaş Başkan’ın tüm emeklerinin ödülünü almasını sağladı.

Maç sonu sevinç görülmeye değerdi. Sezon başından beri acaba ligde sıkıntı yaşarmıyız denilen Boluspor takımı Play-Off biletine almış oldu. Yalçın Hoca’nın emeğine bir iki satır yazarak değinmek haksızlık olur. Çok çalıştı, çok didindi yüzündeki çizgiler bile daha da belirgin oldu.

İlk günden beri attığı tohumların bugün yeşerdiğini görmek bir futbolsever adına bizleri mutlu etti. Son olarak onun cümlesiyle konuyu kapatmak isterim ‘ALLAH çalışana gerçekten veriyor’.”

939 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.032723903656006