Umudumuz Var

27 Mayıs 2017

Umut fakirin ekmeğiyse ekmeği bilemem ama umut bizimdir. Yazmaya başladığımız günden beri değişmez cümlemiz vardı. “Bu takım play-off oynayacak!” İşte bu takım play-off oynuyor.

Geçen hafta bir gözümüz Boluspor-Manisaspor maçında diğer gözümüz Altınordu maçındaydı. Umudumuzu Manisa maçına yani son maça taşıyarak play-off’a girdik. Bugünde umudumuz Bolu’da oynayacağımız Göztepe maçında saklı. Kaybettiğimiz henüz bir şey yok!


Maç Santos’un top Göztepe’den Halil’in kale seçimiyle başladı. Boluspor-Manisaspor maçındaki takımımız ruhunu Göztepe maçına götürmeyi unutmuş gibiydi. Sahada çok istekli bir Boluspor göremedik. Belki havanın sıcak olması belki Göztepe’yi hafife alması belki Jansen ve Kadir’in sakatlıkları belki takımımızın finale kitlenmiş olması belki maç öncesi hakemin Bülent Yıldırım olması ile ilgili çıkan haberler bunda etkiliydi.

 

Tüm bunları arttırabiliriz ama hiçbiri bugün 2 gol yiyip işi rövanşa bıraktığımız sonucunu değiştirmez. Ayrıca Bülent Yıldırım’da fena sayılmayacak bir maç yönetti.  Maça bakacak olursak iki takım kontrollü başladı. İlk yarı Göztepe, ikinci yarı ise Boluspor baskılı oynayan taraftı. 12.dakika da Santos’un ter içinde kalan yorgun görüntüsü 90 dakika sahada kalamayacağına işaretti fakat hocamızın takdiriyle kaldı. İkinci yarı zaten sahada yoktu. Fatih Turan bugün futbolda yeteneğin fiziğe üstünlüğünü gösteren bir oyun sergiledi.

 

Halil Akbunar Fatih’ten fizik olarak zayıf kalmasına rağmen Halil yeteneğini kullanarak Fatih’i her topta kolayca geçti.  Fatih geçen yılla aynı Fatih. Boluspor’dan ayrıldığında gideceği takımı merak ediyoruz. Futbol yeteneklilerin oyunu! Özgür yerinde müdahaleler yapıyor fakat bazen kontrolsüz girişleri oluyor. Musa Sinan dediğimiz insan bu maç dahil 6-7 maçtır sadece top sürüyor. Sürdüğü toplar sonucu ne isabetli orta ne isabetli şut oluyor.  Son olarak Melih’i ele alalım. Sezon başında Melih’le play-off oynayacağımızı birisi söylese inanmazdık.

 

Bunun dışında kendimize gelirsek aynı kumaştan Manisa maçında çıkardığımız gibi rövanş maçında da bir elbise çıkarabiliriz.  İmkansız değil avantajlı tarafız çünkü maç evimizde. Giresun-Eskişehirspor maçı kadar tempolu oynamayan iki takımız bu yüzden biraz gayretle Göztepe karşısında galip gelebiliriz. Çocuklar inanın, inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler!

1966 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15201592445374