Unutmayın “MAYISLAR BİZİMDİR”

30 Ocak 2019

Dün akşam yerel kanalda bir spor programına canlı telefon bağlantısı yaparak bir takım açıklamalarda bulunan İsmail Haktan Odabaşının söyledikleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Bizim Boluspor taraftarları ve tribün liderleri olarak kararımız kesin, tavrımız nettir. İsmail Haktan ile Galatasaray maçında yaşanan polemik sadece o maçlık değil geçmişten gelen bir birikimin patlaması olmuştur. İsmail Haktan sezon başında transfer edilirken bu transfere taraftarlar olarak gerek sosyal medyada gerek ise yönetime bizzat söylenerek tepki verilmiş fakat Boluspor yönetim kurulu bu tepkilere rağmen transferi gerçekleştirmiştir. Daha sonra ki süreçte ise ta ki içeride oynanan Altınordu maçına kadar İsmail'e bir tepki olmamıştır. Altınordu maçında ise İsmail'in tribünler ile yaşadığı polemik sonun başlangıcı olmuş ve Galatasaray maçında olay çığırından çıkmıştır.

Bolu kamuoyu şunu bilmelidir ki gerek YARENLER, gerek CADDE 14 taraftar gurubundan hiç bir kimse ve tribün liderleri İsmail Haktan'dan asla özür dilememiş ve biz hata yaptık dememiştir. Bizlerin dışında dilenen özürler var ise bunlar bizleri asla bağlamamaktadır. Gider ayak çamur at, izi kalsın mantığı ile yapılan taraftar gruplarımızı ve tribün liderlerimizi zan altında bırakan bu açıklamalardan sonra İsmail Haktan'ı kendisinden özür dilediğini idda ettiği bu isimleri nerede ve ne zaman özür dilemiş tek tek açıklamaya davet ediyoruz!!

İsmail'in telefon bağlantısında yaptığı diğer açıklamalarda bahsettiği para, alacak, verecek muhabbetleri ise tamamen yönetimle kendi arasında olan bizleri asla ilgilendirmeyen konulardır. Özür dileme konusunda ise şunu herkes iyi bilmelidir ki Boluspor taraftarı asla aptal değildir. İsmail’in o özürü neden, nasıl dilediğini gayet iyi bilmektedir ve ona göre gereken tavrı ve duruşu sergilemektedir.

Kulüp olarak sıkıntılı süreçten geçtiğimiz şu günlerde YARENLER ve CADDE 14 grubu olarak tek paydamızın Boluspor olduğunu ve bu doğrultuda Bolusporumuzun menfaatleri için üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğimizi tüm Bolu kamuoyuna bildiririz.

Unutmayın “MAYISLAR BİZİMDİR”

Saygılarımızla 
YARENLER & CADDE 14

 

1584 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05665397644043