Unutulmaz Bir Sezon Olacak 

12 Eylül 2012

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Abdullah Abat, takımının şampiyon olmasa da unutulmaz bir sezon geçireceğine inandığını söyledi.   Abat, yaptığı...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Abdullah Abat, takımının şampiyon olmasa da unutulmaz bir sezon geçireceğine inandığını söyledi.

 

Abat, yaptığı açıklamada, takım olma yolunda büyük ilerleme kaydettiklerini belirterek, takımın gidişatından memnun olduğunu bildirdi. 

Takımda birlik ve beraberlik, istek ve arzu bulunduğunu ifade eden Abat, ''Bu heyecanı Boluspor'da uzun yıllardır çok fazla görmedim. Belki işin çok daha başındayız. İlerleyen dönemler inşallah Boluspor için daha güzel günler gösterecek'' dedi. 

''Çok iyi, verimli bir kamp dönemi geçirdik''

Kulübün bütçesini zora sokacak transferler yapmadıklarını anlatan Abat, ekonomik dengeyi kurmaya çalıştıklarını anlattı. 

Abat, takımda son yılların en iyi kadrosunu oluşturduklarına dikkati çekerek, ''Niyetimiz, en azından taraftarımıza, Bolu'ya, Boluspor adını duyuracak takım oluşturmak. Sahada da bunu yansıtacak ve Boluspor'un disiplinini çok ilerilere götürecek takım kurmaya çalıştık. Şampiyon olmasak da bu takım bu sene unutulmaz bir sezon geçirir'' ifadelerini kullandı. 

Abat, Göztepe maçı hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayarak, ''Oyuncularımızın cezaları Göztepe maçında bitmiyor, Samsun maçından itibaren cezasız duruma düşecekler. Sakatlık sorunumuz şu anda çok fazla görünmüyor. Bazı futbolcuların maç yaparak eksikliklerini kapatmaları gerekiyor. Futbolcularımızın hepsi verilen görevi sonuna kadar yapacak nitelikte çünkü çok iyi, verimli bir kamp dönemi geçirdik'' diye konuştu.

 

'3 bin kombine sattık'

Boluspor taraftarının maçlara olan ilgisinden son derece memnun olduğunu, bu güne kadar maratonla birlikte yaklaşık 3 bin adet kombine satışı yapıldığını belirtti. 
Boluspor'a gelir sağlamak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Abat, 'Bunun için yönetimdeki arkadaşlarımızdan oluşan 3 ekip kurduk. Bu ekibin yanı sıra ben de bire bir görüşmeler yaparak kulüp için gelir elde etmeye çalışıyoruz. İş adamlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda alabileceğimiz en yüksek rakamları Boluspor için almaya çalışıyoruz' dedi. 
Abat, para toplamanın zor bir iş olduğunu kaydederek, 'Birinden para istemek kadar zor bir iş yok. Ama konu Boluspor olunca hiç yapmayacağınız şeyleri bile yapabiliyorsunuz. Çok şükür gittiğimiz hiçbir yerden boş dönmedik. Reklam çalışmalarımızın şu anda yüzde 80'ini hallettik. Yaklaşık 3 milyon lira reklam geliri elde etmeyi hedefliyoruz' şeklinde konuştu. 
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesinin Boluspor'a verilmesi için çalışmaların sürdüğünü anlatan Abat, 'Gölcük için görüşmelerimiz devam ediyor. Gölcük, Boluspor için büyük bir kazanç. Gölcük, kalıcı gelir elde etme anlamında, Boluspor'un adına ileri ki dönemlerde de ciddi bir gelir kapısı haline dönecek. Gölcük mevsim itibariyle kışında değerlendirilirse iyi olur. Bu sayede Boluspor'a tüm yıl boyunca gelir elde ederiz. Zaten Gölcük Türkiye'de bir tane, başka bir Gölcük yok. Doğa harikası bir yer. İnşallah daha çok markalaşma adına Gölcüğü ve Bolu'yu tanıtma anlamında da biz de üzerimize düşeni Boluspor olarak yaparız' dedi. 

 

 


1499 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066129922866821