Urfa Hazırlıkları Başladı

20 Kasım 2012

Teknik direktör Serhat Güller'in ayrılmasının ardından Urfaspor maçı hazırlıklarına alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar ve U-14 takımı antrenörü Yılmaz...

Teknik direktör Serhat Güller'in ayrılmasının ardından Urfaspor maçı hazırlıklarına alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar ve U-14 takımı antrenörü Yılmaz Özen  ile başlayan Boluspor ilk çalışmasını dün yaptı.

 

Kırmızı beyazlı oyuncuların hocalarının ayrılmasının ardından normale dönüp zorlu Urfaspor maçına konsantre olmaya çalışırlarken görevde iki teknik adama verildi. Geçtiğimiz sezon da teknik direktörlerin ayrılmasının ardından görev verilen Osman Nuri Işılar bir kez daha zor göreve getirildi. Teknik direktör değişiminin ardından zor bir göreve gelen Osman Nuri Işılar yanına geçtiğimiz sezon Cihat Arslan ile görev yapan ve futbolcuları yakından tanıyan U-14 hocası Yılmaz Özen ile haftaya start vermesi dikkat çekti.

Urfaspor maçına en iyi şekilde gidilmesi için kolları sıvayan Osman Nuri Işılar oyuncuları zorlu maça hem hazırlayıp hem de motive etmeye çalışıyor. Haftanın ilk çalışması olması nedeniyle bazı oyuncuların yürüyüş yaptığı çalışmada Osman Nuri Işılar oyuncuları iki guruba ayırdı. Serhat Güller zamanında fazla şans bulamayan oyunculara daha yakın  olmaya çalışan Osman Nuri Işılar ilk çalışmada fazla forma şansı bulamayan oyuncularla yakından ilgilendiği göründü. Zorlu maç için bu oyuncuları da motive etmek isteyen Osman Nuri Işılar Teknik direktör sorunu çözülmez ise U-14 hocası Yılmaz Özen ile birlikte takımı Urfa maçına hazırlamaya devam edecekler.

Antrenmanda bir gurup kenarı da alt yapı kaleci antrenörü Miraz Parlak ile çalışırken diğer gurup Osman Nuri Işılar önderliğinde yarı alanda çift kale maç oynadı. Çift kale maça Yılmaz hocada girerek oyuncuları hem çalışmaya hem de maça motive etmeye çalıştığı göründü.

 

Haftanın ilk çalışmasına Volkan katılmayıp salonda çalıştı. Engin ve Mahmut Boz yürüyüş yaparak günü tamladılar. Osman Nuri Işılar yürüyüş yapan bu iki oyuncuya yarın sizi çalışmada görmek istiyorum diyerek kısa bir konuşma yaptı.

 

1666 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.036219835281372