Urfa'daki Bolu'lu Vali

26 Kasım 2012

Bolu'nun önde gelen bürokratlarından Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz  Şenlik Bolu'dan gelen arkadaşlarını ve Boluspor kafilesi ile yakından ilgilendi. Şanlı Urfa'ya...

Bolu'nun önde gelen bürokratlarından Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz  Şenlik Bolu'dan gelen arkadaşlarını ve Boluspor kafilesi ile yakından ilgilendi. Şanlı Urfa'ya 1.5 yıl önce  tayin olmasının ardından yaptığı büyük çalışmalarla halkın tüm kesiminin büyük sevgisini kazanan Oğuz Şenlik Boluspor'un Urfa deplasmanında hem kafile ile hem de yakın arkadaşları ile yakından ilgilenip ev sahipliği yaptı.

Boluspor Urfa'ya deplasmana gitmesinin ardından hem çok yakın arkadaşı kafile başkanı Koray Varlık'ı misafir eden Oğuz Şenlik ilimiz Urfa'da gururla temsil ediyor. Bolu'lu olmasını gururla söyleyen Oğuz Şenlik üç gün boyunca kafile ve arkadaşlarını misafir etti. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Bolu'lu Oğuz Şenlik Boluspor ve Bolu için açıklamalarda bulundu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında da değerlendirme yapan Oğuz Şenlik şunları söyledi.

Oğuz Şenlik 'Bolu'lu hemşerilerimi yöneticilerimi futbolcularımızı Urfa'mızda ağırlamaktan memnunluk duyduk. Ben Bolu'dan ayrıları yıllar oldu. Üniversiteye giderken Bolu'dan ayrılmamın ardından yıllardır gurbetteyiz. Bugünkü Boluspor galibiyetinden dolayı Boluspor'lu yöneticilerimizi ,futbolcularımızı tebrik ediyorum.' diyen Oğuz Şenlik daha sonra Şanlıurfa'da yaptığı çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi.

'Şanlıurfa'mız çok eski yerleşim yeri. Kültür tarih kokan bir şehir , bende burada çalışmaktan keyif duyuyorum. Valilik olarak Şanlıurfa'da yaptığımız çalışmalarda katılıma çok büyük bir önem veriyoruz. Eski tecrübelerimizde yenilerini eklemeye çalışıyoruz. Şunu söyleyebilirim ki Bolu'muzda bir cennet uzakta olduğumuz için Bolu'yu özlüyoruz. Bizim Bolu'da herşey var doğa var , kültür var , ekonomisi iyi yerleşim olarak iyi, büyük illere yakın o yüzden yerel ve merkezi yöneticilerin bir araya gelerek Bolu da daha güzel şeylerin katmasını diliyorum bir Bolu'lu olarak.'

Bolu'dan çok fazla bürokrat çıkmıyor diyen Oğuz Şenlik'e sorduğumuz soru sonrasında konuşmasına şöyle devam eden Şenlik 'Tekrar söylüyorum Boluspor'u yöneticilerimiz içlerinde bulunan çok yakın arkadaşlarımı burada ağırlamaktan çok memnuniyet duyduk. Önümüzdeki dönemlerde de bekliyorum.'  diyen Şenlik 'Sizin dediğiniz gibi Bolu'dan çok fazla bürokrat çıkmıyor ama bürokratların desteklenmesi halinde daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.' diyerek konuşmasına devam etti. Bolu'lu  Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik Bolu Belediyesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

'Yoğun çalışmalarımdan dolayı izinde kullanamıyoruz Bolu ya geldiğimizde şunu görüyoruz ki yerel yönetim hakkında Bolu'ya çok şey katılmış. Yerel yönetimin Bolu'ya farklı bir vizyon kazandırdığını düşünüyorum. Farklı projeleri görüyoruz  o yüzden Belediye Başkanımızı ve ekibini çok tebrik ediyorum' diye sözlerini tamamladı. 

Yenen yemek ve konuşmaların ardından Şanlı Urfa Valisi Yardımcısı Oğuz Şenlik'e Boluspor başkan Vekili Osman Gürsoy Boluspor forması taktim ederek Oğuz Şenlik'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Oğuz Şenlik Kimdir !

1978 yılında Bolu'da doğan Oğuz Şenlik, ilköğretimini Sakarya'da, orta öğretimini de Bolu'da ve üniversiteyi de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimini okuyarak tamamladı. İçişleri Bakanlığının 2004 yılında açmış olduğu Kaymakamlık sınavında başarılı olan Oğuz Şenlik, sırasıyla Bartın ve Amasra'da teftiş stajı, Zonguldak Valiliğinde il stajını, Ereğli İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı, Karabük Eflani İlçesinde kaymakam vekilliği yaptı.  Almanya'da dil eğitimi aldıktan sonra yurda dönüşte tekrar Karabük ili Eskipazar ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunan Oğuz Şenlik, kaymakamlık kursunu başarıyla bitirdikten sonra kurayla Eskişehir-Seyitgazi İlçesine atandı. 27.10.2009 tarihinde Muş-Korkut İlçesinde kaymakamlık görevini yürüten Oğuz Şenlik 29.08.2011 tarihinde 2011/647 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı. Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik evli ve bir çocuk babasıdır. 

 

 

5310 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51422500610352