USTA'DAN YENİ OLUŞUM

27 Haziran 2016

Bolu’da ilimizde yıllardır Boluspor’u takip eden Ayhan Usta yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ayhan Usta, artık yeni bir grup ile yeni bir oluşum içerisine girmeye karar verdiklerinin altını çizerek; “Hiçbir derneğe karşı gerçekleştirilmiş bir oluşum olmamakla birlikte hiçbir dernekle de organik bir bağımız bulunmamaktadır. Bağımız sadece gönülden bağlı olduğumuz Boluspor'un çıkarları. Onun için kapımız sonuna kadar herkese açık.” ifadelerine yer verdi.

Bolu’da ilimizde yıllardır Boluspor’u takip eden Ayhan Usta yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ayhan Usta, artık yeni bir grup ile yeni bir oluşum içerisine girmeye karar verdiklerinin altını çizerek; “Hiçbir derneğe karşı gerçekleştirilmiş bir oluşum olmamakla birlikte hiçbir dernekle de organik bir bağımız bulunmamaktadır. Bağımız sadece gönülden bağlı olduğumuz Boluspor'un çıkarları. Onun için kapımız sonuna kadar herkese açık.” ifadelerine yer verdi.

Usta’nın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Boluspor'u sadece gönülden sevdik, başka bir şey demedik. Sevdiğimiz, önem verdiğimiz değerlerden taviz verdik, Boluspor ve Boluspor sevdasından asla taviz vermedik. Çünkü BOLUSPOR'u sadece gönülden sevdik. Kimi zaman ağladık kimi zaman güldük, kimi zaman ıslandık kimi zaman kavrulduk ama hiç mi hiç şikâyetçi olmadık. Çünkü Boluspor'u sadece gönülden sevdik.

Bu sevda bitmeyecek ama şimdi belirteceğim sebeplerden dolayı artık yeni bir grup ile yeni bir oluşum içerisine girmeye karar verdik.

NEDEN YENİ BİR OLUŞUM?

Bizler de şimdiki taraftar dernekleri içerisinden geldik. Ama ne yazık ki taraftar demekleri içerisinde toplum psikolojisi çerçevesinde yapılan yanlışlıkların Boluspor' a zarar verdiğini gördük. Tek sevdamız Boluspor derken, hatalar yaptık moral motivasyonun kırılmasına sebep olduk. 13. adam olarak destek verelim derken köstek olduk. Taraftar gruplarının dışındaki sessiz çoğunluğun hiç sesi olamadık. Hatta bazı zamanlarda çekirdekçi grup olarak nitelendirdiğimiz sessiz grupları görmemezlikten geldik.

ÖZNENİN BOLUSPOR OLDUĞU YENİ OLUŞUMUN HEDEFİ NE?

Bir defa öznemiz BOLUSPOR. Amacımız; BOLUSPOR'un iyi ve kötü gününde yanında olmak. Ona 13. adam olarak destek olmak. Ona gönülden bağlı olmak. Motivasyon bozan değil birleştiren taraf olmak. En önemlisi de maçlarda sessiz çoğunluk olarak nitelendirdiğimiz çekirdekçi grubun sesi olmak. Çekirdekçi grupla hep birlikte; Beraber yürüdük biz bu yollarda, Beraber ıslandık yağan yağmurda, Şimdi söylediğim tüm şarkılarda, Bana her şey seni hatırlatıyor.

Boluspor diye stadı tezahüratla inletmek. Küfrün olmadığı, Bolusporumuza sadece moral ve motivasyon katacak güzel tezahüratların kulakları çınlattığı bir tribün için elimizden geleni birlik ve beraberlik içerisinde tesis etmek.

PEKİ HERKES ARAMIZDA OLABİLİR Mİ?

Tabi ki herkes aramızda olabilir. Öznesi Boluspor olan, yukarıda belirttiğimiz kurallara bağlı olan herkes bu oluşumun içerisinde olabilir. Bu arada hemen yeri gelmişken açıklama yapayım. Hiçbir derneğe karşı gerçekleştirilmiş bir oluşum olmamakla birlikte hiçbir dernekle de organik bir bağımız bulunmamaktadır. Bağımız sadece gönülden bağlı olduğumuz BOLUSPOR'un çıkarları. Onun için kapımız sonuna kadar herkese açık.

ÖZNENİN BOLUSPOR OLDUĞU VE TAMAMEN GÜZELLİKLER HEDEFİNE ALAN OLUŞUM HER ZAMAN OLUMLU MU OLACAK?

Tabi ki her zaman olumlu yada her zaman olumsuz olmayacağız. Yanlışlara dur diyeceğiz, güzellikleri alkışlayacağız. Doğru ve yanlışların kararının verildiği yer oluşumumuzun içerisi olmayacak. Taraflarla oturup doğru ve yanlışların kararını hep birlikte belirleyeceğiz ve tavrımızı bundan sonra belirleyeceğiz. Hem hakim hem de savcı olmamaya kararlıyız.

Umutlarımızın her sene yeşerdiği bir sezonla başlıyor ve o sene niye bu sene olmasın diyoruz. Necip Çarıkçı ve yönetiminin büyük bir titizlik içerisinde kurmuş olduğu ve bir nakış gibi işlediği Boluspor'umuza destek olma zamanı. O sene bu sene olması için elini taşın altına sokan Boluspor Başkanı ve yönetimine destek olma zamanı.

Özledik Boluspor'un şehir stadında süper lig takımları ile maç yapmasını. Bu özlemimizi giderin Boluspor Başkam ve yönetimi.

Söz Veriyoruz, bizlerde sessiz çoğunlukla yanınızda olmaya. söz veriyoruz, sizleri karşılıksız sevmeye.

Söz Veriyoruz, O sene bu sene olması için elimizden geleni yapmaya. Bizler Boluspor'u sadece gönülden sevdik..”

2340 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078186988830566