Ve İmzalar Atıldı...

6 Eylül 2011

Boluspor transferin son gününde Bucaspor'dan Orhan Ak ve Kayseri Erciyesspor'dan  Emre Toraman ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Dün gece geç saatlere...

Boluspor transferin son gününde Bucaspor'dan Orhan Ak ve Kayseri Erciyesspor'dan  Emre Toraman ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Dün gece geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonucunda her iki oyuncu Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinden kalabalık basın ordusu ve taraftarlar önünde resmi sözleşmeyi imzaladı.

  

Kırmızı beyazlı kulübün transferin son gününde kadrosuna kattığı Orhan Ak ve Emre Toraman için düzenlediği imza töreni kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerde yapılan törene Başkan Necip Çarıkçı'nın yanı sıra çok sayıda yönetici, basın ordusu ve taraftarlar katıldı. Başkan Necip Çarıkçı, takıma bir ağabey ararken iki ağabey birden bulduklarını söyleyerek, 'Kadromuza iki tecrübeli ismi daha kattık. Bir yanda Orhan Ak, diğer yanda Emre Toraman'la anlaştık. İki oyuncunun bize çok faydalı olacağını ümit ediyoruz. Kendileri benim ve yönetimimin samimiyetine inanarak Boluspor'u tercih ettiler. Oysa birçok teklif veren kulüp vardı. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun' dedi.

 

Orhan Ak 'Samimiyet Önemli'

 

Gece yarısı operasyonu ile Boluspor'a kazandırılan yeni transferi Orhan Ak, dün gece saatlerinde Göztepe ve Boluspor arasında yaşanan transfer yarışına değinerek, 'İnanın neler oldu ben de anlamadım.' dedi.
Yeni transfer Orhan Ak  'Boluspor'a söz vermiştim. Ardından Göztepe ve birkaç takım daha devreye girdi. Ancak yaptığım görüşmeleri gözden geçirdim. Boluspor başkanının ve yönetiminin yaklaşımı daha samimi ve sıcaktı. Ben de ilgiliyi, alakayı ve samimiyeti tercih ettim. Boluspor'u lige döndürmek için çalışacağız' şeklinde konuştu. Orhan Ak yarıca transferin gerçekleşme sürecinde eski Boluspor kulübü As Başkanı Recep Aydoğanlı'ya teşekkür ederken ' Dün gece her şey hızlı gelişti ve başta Recep Aydoğanlı başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum' dedi. 
 

 

Toraman 'Üç yıl sonra Bolu'dayım'

 

Boluspor'un  bir diğer transferi tecrübeli savunma oyuncusu Emre Toraman da 'Boluspor'la üç yıldan bu yana görüşüyorum'dedi. Emre Toraman basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Ben Boluspor'la ilk kez görüşme yapmadım. Üç yıldır sürekli görüşmelerimiz oldu ancak bir türlü anlaşamadık. Nasip bugüneymiş. Bundan sonra da tek derimiz Boluspor'u lige taşıyabilmek olacaktır. Bunun için Orhan ağabeyimle ve takım arkadaşlarımla elimizden gelenin en iyisini yapacağız' diye konuştu.

 

Başkan Çarıkçı'dan Özel İlgi

 

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı imza töreni sonrası her iki oyuncu ile yakından ilgilenirken özellikle Orhan Ak ile ilgili yaşanan transfer sürecinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çarıkçı transferin son gününde Göztepe A.Ş ve Adanaspor ile Orhan Ak transferi ile ilgili bir yarış içersinde olduklarını ancak Orhan Ak'ın Boluspor kulübünün samimiyetine güvenerek kabul ettiğini vurgularken bu yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

2076 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062530994415283