VERDİĞİ SÖZDEN DÖNMEDİ

10 Ocak 2017

Boluspor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların devre arasında Antalyaspor’dan kadroya kattığı Kadir Pekmezci, kendisi ve Boluspor hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bir çok takımın transfer listesinde bulunan ancak Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’ya söz verdiği için Boluspor’a imza atan Kadir Pekmezci, Boluspor taraftarlarına da mesaj gönderdi.

Pekmezci; “Taraftarlarımız gelsinler bize destek olsunlar. Biz onları görünce daha motive oluyoruz. Biz futbolcular inanıyoruz, süper lige çıkacağımıza ama seyircilerimizde inansın” dedi.

“Gelirmisin bize. Bizim hedefimiz var. Süper lig çıkmamız lazım’ dedi”

Pekmezci sözlerine şöyle devam etti: “Boluspor’a geldiğim için çok mutluyum. Yıllardır Türkiye’deyim. Yabancılık çekmiyorum. 10 seneden bu yana Türkiye’de çeşitli kulüplerde forma giydim. Böyle bir transfer teklifi geldi bana. Antalyaspor’daydım. Antalyaspor’da sıkıntılar yaşadım, tam istediğim gibi olmadı. Devre arası geldi. Boluspor’dan teklif aldım hocamızdan. Fuat Çapa hocamızı daha önceden tanıyordum. ‘Gelirmisin bize. Bizim hedefimiz var. Süper lig çıkmamız lazım.’ dedi. Teklif sundular bana. Anlaştım bende. Kampa katıldım. Daha önce Sivasspor’da oynarken, Musa Sinan var takımda tanıdığım oyuncular arasında. Birde Andre Santos var, onunla karşılıklı oynadık.”

“Hedeflerim daha farklıydı”

Uzun yıllardır Türkiye’de futbol oynadığının altını çizen Boluspor’un yeni transferi Kadir Pekmezci; “6 sene Sivasspor’da oynadım. Orada kaptanlığa kadar yükseldim. Antalyaspor’da tam istediğim gibi geçmedi açıkçası. Hedeflerim daha farklıydı. Ama olmadı nasip değilmiş. Başarılı olmak orada.” ifadelerini kullandı.

“Biz futbolcular inanıyoruz, süper lige çıkacağımıza ama seyircilerimizde inansın”

İkinci yarı öncesi kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj gönderen Pekmezci sözlerini şöyle tamamladı: “Taraftarlarımız gelsinler bize destek olsunlar. Biz onları görünce daha motive oluyoruz. Biz futbolcular inanıyoruz, süper lige çıkacağımıza ama seyircilerimizde inansın. Tüm Bolu şehri de inansın. Birlik beraberlik içinde olursak, inşallah hedeflediğimiz yere ulaşır ve süper lige çıkarız.”

2596 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10513997077942