Vetaranlarda Son Durum

23 Haziran 2013

Vetaranlar turnuvasında geçtiğiz akşam A-B gurubunda oynan maçlarla devam edildi. B grubunda Öz Yapı  Cengiz Ay arasında oynanan karşılaşmanın sonucu heyecan yarattı. KÇ...

Vetaranlar turnuvasında geçtiğiz akşam A-B gurubunda oynan maçlarla devam edildi. B grubunda Öz Yapı  Cengiz Ay arasında oynanan karşılaşmanın sonucu heyecan yarattı. KÇ Maliye maçında 14 gol olurken KÇ maçta farka koşan takım oldu.

 

B Gurundan Perşembe günü oynanan karşılaşmada çeyrek finale çıkma yarışı vardı. Öz yapı  Cengiz Ay maçında her iki takımda galibiyet istiyordu Çeyrek final için maç boyunca yapılan mücadele karşılıklı goller aranırken tecrübeli oyunculardan kurulu Öz yapı takımı maçı daha çok isteyen taraf olarak öne çıkarken maçta da istediği golü bulan takım oldu. Cengiz Ay karşısında öne gecen Öz yapı maçın sonuna kadar skoru koruyunca karşılaşmayı da kazanıp adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmayı kaybeden Cengiz ay maçların bitimine bir hafta kala çeyrek finale çıkma hakkını kaybetti.

 

 B grubunun ikincisi KÇ takımı Maliye ile karşılaştı. Rakibine maçın başlarında üstünlüğünü kabul ettiren KÇ hemen başlarda buldukları goller ile farkı yakalı maçın sonuna kadar Maliye takımına 11 gol atarken Maliye ise 3 gole karşılık verdi.

 

BESK rakibi Mudurnu çıkmayınca karşılaşmayı 3-0 kazanan BESK Çeyrek final oynamaya yakın olurken son maçınıda Maliye takımı ile yapıp grup maçlarını tamlayacak.

 

A gurubunda Anahtarcı 28 puanla liderliğini devam ettiriyor gülcü kadrosu ile 9 galibiyet 1 beraberlik alan Anahtarcı çeyrek final maçlarını beklemeye başladı. Cuma akşamı Çelikpençe Anahtarcı karşılaştı. Her iki takımda mücadelesi ile öne çıkarken maçtan çıkan 1-1 sonuç izleyenlere zevk verirken her iki takımda çeyrek finali garantiledi.

 

Karacasu Sümer karşılaştı turnuvanın centilmen takımlarında Sümer Saray Karacusu karşısın da etkili olmaya çalışsa da Karacasu takımı rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koydu.Maç boyunca rakip kaleye 4 gol atan Karacasu karşılaşmayı 4-1 kazanmayı bildi.

 

Kader Sigorta Adliye maçı yarıda kalırken Kader sigorta karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Genç yıldız elden kaçıyor

 


1803 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11352896690369