Veteranlar Turnuvası devam ediyor

18 Haziran 2013

Veteranlar turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz akşam çekişmeli karşılaşmalar oynanırken, takımlar çeyrek finaller öncesi puan kaybı yaşamamak için mücadele etti. BESK KAZANMAYI...

Veteranlar turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz akşam çekişmeli karşılaşmalar oynanırken, takımlar çeyrek finaller öncesi puan kaybı yaşamamak için mücadele etti.

BESK KAZANMAYI BİLDİ

Günün ilk maçında KÇ ile BESK arasında oynandı. İki takımda karşılaşmaya hızlı başlarken KÇ takımı maçın başlarında bir penaltıdan yararlanamadı. KÇ takımın da oynayan Hilmi Urluoğlu BESK takımının kalesini koruyan kardeşi Tayfun Urluoğlu'nu penaltıda mağlup edemeyince KÇ takımı maçın başlarında moral bozukluğu yaşadı.

Karşılaşmada ikinci yarısında daha hızlandı. KÇ takımı birçok atakta BESK kalecisi Tayfun' u geçemeyince oyundan düşerken ilk golü de kendi kalesine attı. Golü bulan BESK takımı rahat bir oyun ortaya koyup rakibini kalesine yaklaştırmak istemezken yaptığı faul ile serbest vuruşa maruz kaldı. Bu pozisyonda topu direk sert bir vuruşla kaleye gönderen KÇ takımı maçta beraberliği sağladı.

BESK takımı beraberlik golüne rağmen oyundan düşmezken karşılaşmada son bölümlerde arka arkaya goller bularak maçı 3-1 kazanmayı bildi.

DAYLAN PETROL, ARÇELİK'İ DEVİRDİ

Turnuvada gecenin değil beklide şimdiye kadar oynana maçların en çarpıcı sonucu Daylan ve Arçelik arasında oynanan maçta çıktı. Daylan takımı turnuvanın iddialı takımı Arçelik i 2-1 yenmeyi başardı.

Daylan takımı karşılaşmaya hızlı başlarken hemen maçın başlarında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Öne geçmenin avantajı ile Arçelik kalesine yüklenen Daylan maçta ikinci golü rahat buldu durumu da 2-0 getirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarı maça hızlı başlayan Arçelik farkı bir e indiren golü buldu. Kalesinde golü gören Daylan maç sonuna kadar iyi savunma yapıp kalesini gole kaparken turnuvanın güçlü takımı Arçelik bir sürpriz yaparken rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

EŞİTLİĞİ BOZAMADILAR

Turnuvada gecenin son maçında ÖZ Yapı ile EML arasında oynadı.karşılıklı goller maçta sahne olurken 2-2 lik sonuç maça damga vurdu.

ÖZ Yapı EML maçı sonucu merakla bekleniyordu. İkinci tur için Öz Yapı rahatlamak için 3 mutlak almak isteyen takımdı. EML karşısında maça hızlı başlayıp golü bulan takım oldu. Öz Yapı'dan Ümit takımını öne geçiren golü kazandıran oyuncu oldu. Daha sonraki bölümde EML takımı beraberlik golünü kazandırırken bir hayli çekişmeli maç ortaya çıktı. Ümit Öz Yapı adına bir gol daha kazandırırken takımını 2-1 öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda EML beraberlik golü için rakip kaleye saldırırken ikinci golü bulup maçta durumu 2-2 getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takım birer puana razı oldular.

1666 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066334009170532