Veteranlar turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

28 Mayıs 2013

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası usta gazeteci merhum Fevzi Duru anısına devam ediyor. Yapılan bir birinden heyecanlı maçlar seyircilerden alkış aldı.   Günün...

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası usta gazeteci merhum Fevzi Duru anısına devam ediyor. Yapılan bir birinden heyecanlı maçlar seyircilerden alkış aldı.

 

Günün ilk maçında Bolu Sigorta ile Daylan petrol karşılaştı. Her iki takımda geçmiş sezonlarda turnuvada yer alan oyunculardan kurulu olmasından dolayı bir hayli çekişmeli karşılaşma oynandı. Daylan petrol ve Bolu sigorta dikkatli bir oyun ortaya koydukları görünürken maçta ilk golü bulan Bolu sigorta oldu. Kalesinde golü görmesine rağmen maçı bırakmayan Daylan Petrol son dakikalara kadar baskılı bir oyun ortaya koyarak beraberliği sağlamak istedi. Arka arkaya geliştirdiği ataklarda Bolu Sigorta kalecisi Yakup'u son anda geçmeyi başaran Dalyan Petrol maçta beraberlik golünü kazanıp maçtan bir puanla ayrılmayı başardı.

 

KAZANAN KÇ İNŞAAT

Aynı saat de başlayan Cengiz Ay İnşaat ile KÇ inşaat arasında oynandı. Her iki takımda maça hırslı ve sert başladı. Karşılaşmanın başlarındaki hırslı futbol maç boyunca devam etti. Oyunda biraz daha şanslı olan KÇ takımı bulduğu pozisyonlardan sonuç aldı 2-0 öne geçti maçın ortalarında farkı 1 e indiren Cengiz Ay maçta başka gol bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

ÖZ YAPI KAZANMASINI BİLDİ

Vetaranlar turnuvasına bu yıl ilk defa katılan Öz Yapı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takımın başında Efsane hoca Şener Çakar yer alırken, başarılı teknik adam eski örgencilerinden iddialı bir takım kurarak turnuvada yer aldı. Veteranların tecrübeli takımı Gerede Arba Kimya ile karşılaşan Öz yapı rakibi ile kıran kırana mücadele etmeyi başardı. Karşılaşmada ilk gol Gerede takımından geldi.

 

Kalesinde golü görmesine rağmen maçtan kopmayan Öz Yapı oyuncularının teknikleri ile öne çıkmayı başardı. Topa daha iyi hakim olarak önce beraberlik golünü daha sonrada maçın sonlarında Murat Pehlivan ile galibiyet golünü bulup zor maçı kazanmasını bildi.

 

ARÇELİK FARKLI KAZANDI

Geçen yıl turnuvada final oynamasına rağmen kupayı alamayan Arçelik, turnuva1ya bu yıl katılan Mudurnuspor ile karşılaştı. Kadrosunda birçok eski futbolcuyu bulunduran Mudurnu, Arçelik karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Adeta turnuva takımı olan Arçelik, maçın hemen başlarında oyunda üstünlüğünü kurup 5 dakikada 2-0 öne geçti. Daha sonra oyunu daha iyi yönlendiren Arçelik maçın sonunda 6-0 farkı yakalayıp maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

 


2137 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064439058303833