Veteranlar’da heyecan devam ediyor

29 Mayıs 2013

Usta gazeteci Fevzi Duru anısına düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Salı günü oynanan maçlar büyük çekişmeye sahne olurken karşılaşmalarda...

Usta gazeteci Fevzi Duru anısına düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Salı günü oynanan maçlar büyük çekişmeye sahne olurken karşılaşmalarda atılan güzel goller seyircilerden alkış aldı.

 

CEZAEVİ SONRADAN AÇILDI

Bu sezon 8’ incisi düzenlenen futbol turnuvasında Salı günü akşamı ilk maçta Cezaevi ile Karacasu karşılaştı. Her iki takımın mücadelesi görülmeye değerdi. Maç karşılıklı goller ile başladı. Kıyasıya mücadele eden her iki takımda maçı koparıp üç puanı almak istiyordu. Karşılaşmada bir ara durum 4-4 gelmesine rağmen Cezaevi takımı maçın son bölümlerinde arka arkaya goller bularak maçta farka gitmeyi başardı. Karşılaşmayı 7-4 kazanmayı bilen Cezaevi maçı mutlu bitiren taraf oldu.

 

ANAHTARCI EMİNSPOR DURDURULAMIYOR

Gecen yılın şampiyonu Anahtarcı Emin yoluna doludizgin devam ediyor. Kaliteli kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken anahtarcı, ilk yarı ayrı ikinci yarı ayrı kadrolarla geniş kadrosunu iyi kullanıyor. Anahtarcı Eminspor, Sem Mak ile karşılaştığı maçı rahat kazanmayı bildi. Maçın hemen başında erken goller bulan Anahtarcı, adeta gol oldu yağdı. Sem Mak karşısında farka giden Anahtarcı maçı 15-1 kazandı.

 

SÜMER VE BALABAN’DAN GOL SESİ ÇIKMADI

Denk kuvvetler olarak görünen maçta gol sesi çıkmadı. Sümer ile Balaban Tarım arasında oynana maçta her iki takımda defansta hata yapmamak için mücadele ederken, rakip kalelerde gol atma başarısını da gösteremediler. Mütevazı kadroları ile dikkat çeken Sümer ile Balaban Tarım maçtan 0-0 berabere ayrıldılar.

 

ZOR MAÇI ÇELİKPENÇE KAZANDI

Veteranlar turnuvasının iki eski takımı hırsları ile maçlarda dikkat çekiyorlar. Geçtiğimiz yıllarda da hırslı futbolları ile bilinen Çelikpence ile Baysal medikal oynadıkları maçta iki takımda üç puanı istiyordu. Çelikpence rakibine oranla daha tecrübeli bir görüntü verirken bunu da maça yansıttı. Baysal Medikal, Çelikpence’nin gollerine engel olamayınca maç 4-2 sona erdi.

 

 

1823 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076409101486206