Veteranlar'da Şampiyon Arçelik

7 Temmuz 2013

Bu yıl Gazeteci Fevzi Duru adına düzenlene geleneksel Veteranlar Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan final maçıyla birlikte sona erdi. Bolu ASKF ve...

Bu yıl Gazeteci Fevzi Duru adına düzenlene geleneksel Veteranlar Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan final maçıyla birlikte sona erdi. Bolu ASKF ve Futbol İl Temsilciliğinin her yıl düzenlediği turnuva 1,5 ay sona tamamlandı. Arçelik ve Anahtarcı Emin takımlarının finale çıktığı maçta, heyecan son dakikalara kadar sürerken Arçelik iki yıl aradan sonra şampiyon oldu.

 

Veteranlar Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan final maçıyla sona erdi. Arçelik ile Anahtarcı Emin final karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan Anahtarcı Eminspor turnuvanın başladığı tarih den buyana şampiyonluğun en büyük adayı olurken Arçelik ise bir turnuva takımı olduğunu bir kez daha gösterdi. İki yıldan beri şampiyonluğu kaybeden Arçelik bu yıl şampiyon olarak ikinci defa kupayı almak istiyordu. Anahtarcı Eminspor takımı ise ikinci yılında da şampiyon olarak seriye devam etmek isterken izleyiciler kıran, kırana bir karşılaşmaya şahit oldular. Zaman, zaman sinirlerin gerildiği maçta her iki takımda galip gelmek isterken maçın heyecanı futbolcuların tavırları ortamı tamamen gerdi. Kenar yönetimler maçta oyuncularını engellemeye çalışsa da onlar bile sinir harbine yenik diştiler.

 

İLK GOL ANAHTARCI EMİNSPOR'DAN

İlk gol anahtarcı Emin takımından geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Anahtarcı Eminspor, ilk dakikalarda basklı bir oyun ortaya koyup Arçelik takımını sahasından çıkarmadı ve golü de Muzaffer ile buldu. Öne geçmenin avantajını iyi değerlendiremeyen anahtarcı ilk yarıda net pozisyonlardan sonuç alamdı. Golün şokunu üzerinden atan Arçelik beraberlik golüne ilk yarı bitmeden kavuştu. Arçelik takımı atağında çekilen şut Arçelik takımından Seyfi ye çarpınca kaleci Şenol kontrpiyede kaldı ve gole engel olamadı ilk yarı 1-1 sona erdi.

 

BOZAK'UN GOLÜ ŞAMPİYONLUĞA TAŞIDI

İkinci yarı Arçelik oyuna hızlı başladı. Rakibinin atakları karşısında oyundan düşen Anahtarı Emin takımı rakibinin ataklarına engel olamayınca kalesinde birçok gol pozisyonu gördü. Oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Arçelik, Seyfi ve Mustafa Bozak ile adeta golün habercisi gibi art arda ataklar geliştirdi. Kenar çizgide havalana topa ters röveşata yapan Seyfi kaleye topu gönderdi topu tutmak isteyen Anahtarcı Emin takımı kalecisi Şenol topu elinden kaçırınca Mustafa Bozak zor pozisyonda takımının ikinci golünü atıp Arçelik'i 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın diğer dakikalarında Anahtarcı Emin ataklarını sıklaştırsa da Arçelik kalecisi Ahmet pozisyonlarda kalesini gole kapayan oyuncu oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Arçelik iki yıl aradan sonra şampiyonluğu tekrar kazanırken turnuva başından sonuna kadar şampiyonluğun favorisi olan Anahtarcı Emin takımı istediği şampiyonluğa bu yıl kavuşamadı.

 

KUPALARINI  KUCAKLAŞARAK  ALDILAR

Karşılaşma sonunda istenmeyen olaylar sahne olurken maçın hakemi Arif Ergün Anahtarcı takımından büyük tepki aldı. Anahtarcı Emin takımı teknik sorumlusu Yener Çakar ile maçın hakemi Arif Ergün ve bazı oyuncular arasında istenmeyen olaylara sahne oldu. Araya giren Emniyet güçleri ve spor yöneticileri olayları yatıştırırken daha sonra yapılan tartışmalar tatlıya bağlanınca her iki takım kucaklaşarak birincilik ve ikincilik kupalarını kol kola aldılar.

2082 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057548046112061