Veysel Faullerle Durduruldu

29 Ekim 2011

Bu sezon ilk defa ilk 11 de sahaya çıkan Veysel Cihan karşılaşmada canla başla mücadele etmesine rağmen mağlubiyeti önleyemedi.   İlk dakikalarda...

Bu sezon ilk defa ilk 11 de sahaya çıkan Veysel Cihan karşılaşmada canla başla mücadele etmesine rağmen mağlubiyeti önleyemedi.

 

İlk dakikalarda gelişen Boluspor atağında takipçiliğin gösteren Veysel Cihan Boluspor'un golünü kazandırırken 90 dakika oyunda kaldı. Maç içinde zaman zamanda rakibin sert futboluna maruz kalan Veysel Cihan  Boluspor ataklarında faul yapılarak durduruldu.

 

 

Fatih Formasına Kavuştu

 

Sakatlanarak Formasından uzak kalan   Fatih Gül karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna girerek formasına kavuştu. Adanaspor maçında omzu çıkan Fatih Gül, Göztepe, Elazıspor,Kasımpaşaspor maçlarında formasından uzak kalırken sahalara Erciyesspor maçıyla sahalara döndü 

 

 

Tütüncü Hasta Hasta Oynadı     

Boluspor 'un golcü oyuncusu  Ümit Tütünci Erciyesspor maçına hasta hasta sahaya çıkarak arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi. Hafta içi grip el enfeksiyon geçiren Ümit Tütünci Erciyesspor maçında oynamak için hafta içinde yoğun bir serum tedavisi yapılırken tecrübeli oyuncu ne olursa olsun bu maçta oynamak istiyorum dedi. Boluspor un kazandığı ilk golde ise sağdan gelen ortayı takip edip golün gelmesini sağlarken Ümit 82 dakikaya kadar mücadelesini yaptı .

 

 

Gürsoy Dondu Kaldı  

 

Erciyesspor'a sahasında yenilerek bu sezon ilk yenilgisini alan Boluspor'da transfer komitesi başkanı Osman Gürsoy alınan yenilginin ardından adeta dondu. Boluspor'a bu karşılaşmada çok güvenen Gürsoy alınan 2-1 lik mağlubiyetin ardında uzun süre stadyumu terk edemezken üzüntüsü yüzünden  belli oluyordu.

 

 

Onlarda Çok Üzüldü  

 

Kulübün adeta her dakika çalışan askerleri olan yöneticiler alınan mağlubiyetin ardında üzüntüden kahroldular. Takımlarına o kadar çok güvenen yöneticiler 'bizim bu mücadeleye karşı bugün kazanmamız gerekiyordu nasip değilmiş darısı gelecek haftalara takımımız iyi mücadele etti' dediler.

 

Bilgiç Bilinçlimi Geldi   

 

Boluspor' sanki bu maça durdurmak için geldiği göründü. Kutluhan Bilgiç'in Boluspor ataklarında oyunu durdurmak için elinden gelen her şeyi yaparken kırmızı beyazlı  takımı adeta sabote etti.Çaldığı düdüklerle Boluspor'lu oyunculara yapılan faulleri görmezlikten gelirken adeta Boluspor mağlubiyetinin hazırlayıcısı olan maçın Hakemi Kutluhan Bilgiç çaldığı son düdük sonrası sanki  emeline ulaşmış gibi göründü.

 

 

 

2269 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.4833300113678