Yabancısız Çıktık

5 Kasım 2012

Transfer sezonunun başlaması ile kadrosuna ilk defa 3 yancıyı büyük umutlarla kadroya katan ekibimizde 10. hafta maçında Adanaspor karşısında ilk defa sahaya...

Transfer sezonunun başlaması ile kadrosuna ilk defa 3 yancıyı büyük umutlarla kadroya katan ekibimizde 10. hafta maçında Adanaspor karşısında ilk defa sahaya yabancısız çıktık.

Kadroya büyük umutlarla alınarak transfer edilen üç yabancı oyuncu Nijerya'lı AKEEM ORİYOMİ AGBETU,  Fildişi Sahilli SERGE PACOME DJIEHOUA, Nijeryalı, KINGSLEY OLAJUYIGBE TAIWO NWANKWO 10 haftada birlik de oynama şansını şimdiye kadar yakalayamadılar.

Transfer yapılmalarının ardından Boluspor'un hücum gücüne büyük katkı yapması beklenen üç yabancı aynı anda oynamadıkları için beklenenden uzak bir performans ortaya koydukları görünüyor. Teknik direktör Serhat Güller ligin başlaması ile birlik de DJIEHOUA, ve  AGBETU ligin ilk başlarında ilk 11 de şans verirken bu birlik delik  Göztepe Aş maçına kadar devam etti. AGBETU'nun kırmızı kart görmesinin ardından 3 maç ceza gelirken Boluspor üç karşılaşmaya 11'de  tek yabancı ile mücadele etti.

Ligin ilk haftalarında iki yabancı kadroda şans bulurken diğer yabancı oyuncu Kingsley ise istenen verimi veremedi

Kingsley Göztepe, Samsun Denizlispor karşılaşmalarında  18'de yer alamazken , Adana Demirspor maçında 65 dakikada Tavşanlı da 68. dakikada oyuna dahil olurken  Nijeryalı Kingsdey Kartalspor maçında 65 dakika  Rize maçında 70 dakika oyuna girdi. 56.dakikada Erciyes karşısında oyuna dahil olan bir KINGSLEY OLAJUYIGBE TAIWO NWANKWO bu karşılaşmada takımı adına  bir gol kazandırdı. 82.dakikada Adana karşısında oyuna dahil olan Nijeryalı hiçbir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkamazken toplamda 127 dakika oyunda kaldı.

Bir diğer yabancı oyuncu AGBETU ise 7 karşılaşmada forma giydi bunların ikisinde 90 dakika oyunda kalırken diğer karşılaşmalarla birlikte 395 dakika oyunda kaldı.

Boluspor kadroda üçüncü yabancısı olan DJIEHOUA ise kırmızı beyazlı formayı 8 karşılaşmada giydi. 625 dakika oyunda kalan Fildişi Sahilli oyuncu 3 karşılaşmayı 90 dakika olarak tamlarken rakip filelere iki gol attı. Son iki haftada oyuna giremeyen DJIEHOUA'nın da performansı tartışılmaya başlandı.

2215 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077168941497803