Yalçın hoca Spor Akşamının konuğu oldu

29 Kasım 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Köroğlu Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş’ın moderatörlüğünü yaptığı ve yorumcu olarak Fahri Gündüz katıldığı Spor...

 

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Köroğlu Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş’ın moderatörlüğünü yaptığı ve yorumcu olarak Fahri Gündüz katıldığı Spor akşamının konuğu Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak oldu.

Deneyimli teknik adam birçok konuda özel açıklamalarda bulundu. Koşukavak, “Boluspor üst ligi fazlasıyla hak ediyor gerek tesis gerek yönetim, lakin altı dolu bir Boluspor olması gerekiyor” dedi.

“İstanbul'da olduğunun bile farkında değildim”

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor maçının öncesinde oynanan karşılaşmalarda alınan skorların takımda baskı yarattığını belirterek; “Cumartesi öğlen oynanan maçlardan sonra, altımızda ki takımların kazanmasıyla birlikte üzerimde oluşan baskıdan Ümraniyespor maçından sonra oyuncular izin istedi maçın İstanbul'da olduğunun bile farkında değildim” dedi.

“Play-Off istiyoruz neden olmasın”

Koşukavak, Boluspor’un üst ligi hak eden bir yapısı olduğunun altını çizerek; “Ben Boluspor Teknik Direktörüyüm. Geçtiğimiz haftalarda günü birlik Makedonya’ya gittim, geldim. Boluspor'un bir lirası şuan Arap Dinarı gibi kimse kusura bakmasın. Şimdi seriye devam ettirebilmek için Eyüpspor maçını kazanmak için mücadele edeceğiz. Boluspor üst ligi fazlasıyla hak ediyor gerek tesis gerek yönetim, lakin altı dolu bir Boluspor olması gerekiyor. Önce enerjiyi burada toparlamalıyız. Başkan, yönetim ve ben; bir Play-Off istiyoruz neden olmasın” şeklinde konuştu.

“Bu ligde antrenörün kadar güçlüsün”

1.ligde antrenörlerin çok önemli olduğuna da vurgu yapan Koşukavak sözlerini şöyle noktaladı: “O kadar takımda çalıştım, hiç bir kulüpte yöneticinin deplasman masraflarını karşıladığını görmemiştim bu beni çok etkiledi. Benim için aidiyet duygusu önemli, maç kazansam da kaybetsem de tüm yönetim 7/24 her zaman yanımda. Oyuncu belki odasında bana kızabilir, ben çok talep eden bir antrenörüm lakin oyuncu yarın bana dua edecektir. Bu ligde antrenörün kadar güçlüsün.

 

https://fb.watch/oCGZT-vx-k/

433 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089818954467773