Yaman “Zor bir süreç bizi bekliyor”

4 Ağustos 2014

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman, bu sezon kaliteli ve kariyerli oyuncularla hedefe kilitlendiklerini söyledi.

2014-2015 sezonunda öncelikle kadrolarına kariyerli, karakterli ve tecrübeli oyuncuları transfer ederek yola çıktıklarını ifade eden Yaman şöyle konuştu “Kariyer önemli ama bizim için en önemlisi karakterdir. Hocamızla anlaştıktan sonra oturduk ve transfer listemizi yaptık ve bugünkü arkadaşlarımızla yola çıktık. Tabiî ki bu süreçte kadromuza 1 haftaya kadar 2-3 arkadaşımız daha katılacak. Bu sezon 26 takım arasında ilk ikiye girip 1.Lige çıkmaya çalışacağız. Kolay bir süreç değil. Zor bir süreç bizi bekliyor. 7-8 takım ise ciddi yatırımlar yaptı. Geçen sene gruplarda bu kadar çok yatırım yoktu. Her sezon Ege bölgesinde ciddi yatırımlar oluyordu” dedi. 

CİDDİ ANLAMDA İVME KAZANAN BİR KULÜBÜZ

Bolu Belediyespor 4 sezondur buralara çok kolay gelmedi diyen Şube Başkanı Yaman “Zor şartlarda buralara geldik. Bu kulübün en büyük destekçisi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dır. Kulübümüzün önünü her zaman açmıştır, açmaya da devam ediyordur. Bizde elimizden geldiğince Voleybolu Bolu’ya sevdirmeye çalışıyoruz. Taraftar bazında geçen sene sıkıntılarımız vardı. Tabi bu sene bunu aşacağımızı düşünüyoruz. Taraftar başarıya gelir bunu da biliyoruz. Bizim oyuncularımız çıkacaklar her maçı alacaklar ve her maç taraftarımız daha da çoğalacak. Basınla her zaman olduğu gibi birlikteyiz. Basınla her zaman kardeş olduk. Hep yan yana olduk. Basın geçen sene ne kadar destek verdi. Açık ve net konuşmak gerekirse beklediğimiz desteği geçen sene basından alamadık. En azından basketbola verilen desteği voleybola vermediniz. Biz istiyoruz ki bu sene hem voleybola hem baskete aynı desteği verelim. Çünkü Belediyespor, tesisleşmesiyle, çalışanlarıyla ve oyuncularıyla ciddi anlamda ivme kazanan bir kulüp. İşimiz kolay değil, dediğim gibi işimiz zor. Ama şunu söyleyebilirim. Bu güzel insanlarla bu işi başarabileceğimize eminim. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bütçemize göre 1 hafta içersinde 2-3 oyuncu daha kadromuza dahil edeceğiz” diye konuştu.

1899 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039932012557983