Yamaner 'Bu takım lige çıkacak'

5 Mayıs 2013

Boluspor Basketbol Takımımız bugün Adana'da Adanaspor'a yenildi. Maçtan sonra bir açıklama yapan Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şubesi sorumlusu Fatih Yamaner,...

Boluspor Basketbol Takımımız bugün Adana'da Adanaspor'a yenildi. Maçtan sonra bir açıklama yapan Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şubesi sorumlusu Fatih Yamaner, bu yenilgi ile hiçbir şeyin bitmediğinin altını çizdi.

Yamaner maçtan sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi;  'Kazanmamız gereken iki maç vardı. Ben oyuncularıma sonuna kadar inanıyorum. Bu oyunun sadece 1 tanesini kaybettik, yine Bolu'daki 2 maçı kazanacağız. Ama burada en büyük güç en büyük isteği gösteren Adanaspor taraftarını tebrik ediyorum. Bir takımın arkasında nasıl durulur nasıl 40 dakika desteklenir güzel bir örnek verdiler. Adanaspor başkanı Tevriz Dura'ya da misafirperverliği için teşekkür ediyorum' dedi.

Emeğimizin çalınmasına sitem ediyorum. Yeni yetişen hakemlerin Lider özellikler sahip  olması gerekiyor

 "Ben burada en büyük sitemi Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yetişmekte olan hakemlerine iletmek istiyorum. Yeni yetişen hakemlerin  Lider özellikler sahip  olması gerekiyor . Emeğimizin çalınmaması gerekiyordu tansiyon yükseldiğinde atmosferden etkilenip hata yapmamalıydınız. Bunun için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu maça tecrübeli hakemlerin verilmesini istedik. Hakemlerin taraf olmayacaklarına dair inancım halen devam ediyor. Hakemler maçı sattılar demiyorum ama, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; taraftar baskısından etkilenip hatalı kararlar da verdiler ve bu hatalı kararlar maçın sonucunu etkiledi. En kritik zamanda yapılan hata bir yılın emeğinin çalınmasına sebep olabiliyor maalesef. Bu yüzden hakemlere sitemimiz, maçın atmosferini taşıyamamalarındandır. Bunun neticesinde emeğimiz gasp ediliyor."

Bizde taraftarımızın desteği ile iki maçı kazanıp lige çıkacağız

 "Buradan taraftarımıza sesleniyorum. Boluspor takımına sahip çıkıyorsa armaya değer veriyorsa salonu doldursunlar. Biz onların desteği ile iki maçı kazanıp lige çıkacağız' dedi.

1919 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066586971282959