Yamaner: Sıra şampiyonlukta

20 Şubat 2013

Boluspor'un Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, dört aşamalı hedeflerinin ilk üçünü başarıyla geçtiklerini ve sıranın TB3L'de şampiyon...

Boluspor'un Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, dört aşamalı hedeflerinin ilk üçünü başarıyla geçtiklerini ve sıranın TB3L'de şampiyon olup, TB2L'ye yükselmek olduğunu söyledi.

 

Sporun içinde yaşanabilecek aksilikleri de göz önünde tutarak, oyuncuları baskı altına almak istemediklerini belirten Yamaner, "Bizi en çok oyuncuların gözlerindeki ışık ümitlendiriyor ve şampiyonluktan söz etmemize neden oluyor" dedi.

 

Yamaner şöyle konuştu:

"Son üç yıldır hedefimizi bir adım daha büyüterek katkı vermeye çalışıyoruz. İlk amacımız basketbolun Bolu'da gelişmesi ve ilk öğretim düzeyinde heyecanın artması, ikincisi ilimizde başarılı bir basketbol takımının varlığının gençlerin hedefi olması, üçüncüsü şehirdeki tüm dinamikleri organize edip gerekli heyecan ile ikinci ligi arzulayan hedefi olan bir takım oluşturmaktı. Biz iki yıllık plan ve programımız neticesinde ilk üç aşamayı başarı ile geçtik. Bu aşamalarda başta Cem Cengiz Karadağ hocamız olmak üzere takım menejeri Yeşer Hocanın da büyük emeğini ve desteğini gördüğümüzü belirtmek isterim.

 

2012-2013 sezonunda üçüncü yıl programımız olan dördüncü aşamaya geleceğimize inanıyorum. Bu aşama da İkinci Lig'e yükselmek ve bu ligde kalıcı olacak Boluspor basketbol takımıdır. Bunun için de takımın iskeletini bozmadan, bütçemiz doğrultusunda nokta transferler yaptık. Bu aşamayı da başarı ile geçeceğimize olan inancımı yüksek sesle söyleyebilirim. Çünkü başta tecrübesi ve iyi niyetine sonuna kadar inandığım, gençlere önem veren, basketbol kariyeri başarılar ile dolu Atalay Gemen hocamız olmak üzere, takım menajerimiz Sacit Kİlitci'ye, yardımcı hocalarımıza, yüreği ile oynayan 12 altın adamımıza, büyük destek veren başkanımıza, yönetim kurulumuza, basketbol şube yürütme kurulumuza , bürokratlarımızın desteğine, taraftarlarımızdaki enerji ve inanca bakarak bu yolun sonunda ikinci ligi görüyorum. Ama şu da kesinlikle aklımızın bir köşesinde bulunmaktadır. Neticede spor yöneticiliği yapıyoruz, mekanik bir yapı değiliz, talihsiz sakatlıklar da yaşayabiliriz ancak yaşamamak için de oyuncularımızın tüm ihtiyaçlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu beklentimizin oyuncularımız ve teknik kadro üzerinde ikinci lig hedefinin psikolojik baskı olmasını istemiyoruz. Fakat onların gözlerindeki ışık bizi umutlandırdığı için bu kadar rahat konuşabiliyorum. Şampiyonluğun aile olmaktan geçtiğini çok iyi biliyorum ve biz Boluspor basketbol takımı olarak büyük bir aileyiz."

Yaralı Bolu, Rize'ye hazırlanıyor

 

1486 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12622499465942