Yarı finalistler belli oldu

30 Haziran 2013

Merhum gazeteci Fevzi Duru adına düzenlenen Veteranlar futbol turnuvasının yavaş yavaş sonuna geliniyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmaların ardından yarı finale çıkan takımlar belli...

Merhum gazeteci Fevzi Duru adına düzenlenen Veteranlar futbol turnuvasının yavaş yavaş sonuna geliniyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmaların ardından yarı finale çıkan takımlar belli oldu.

 

ANAHTARCI EMİN RAHAT KAZANDI

Veteranlar turnuvasında yarı final heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz akşam oynanan maçlarda anahtarcı Eminspor ile BESK karşılaştı. Her iki takımda sahada üstün bir oyun ortaya koymaya çalıştılar. Birbirlerine üstünlük sağlamak için birçok gol pozisyonu yaratan her iki takım arasında gecenin şanslı takımı turnuvanın favorilerinden Anahtarcı takımı oldu. BESK takımını 3-1 yenmeyi başarırken yarı finale çıkmaya hak kazandı.

ARÇELİK KAZANMASINI BİLDİ

Gecenin diğer maçında ise B gurubunun lideri olarak grup maçlarını tamamlayan Arçelik ile  Karacasu karşılaştı. B grubundan lider gelen Arçelik, rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koydu. Karacasu takımı rakibi karşısında bir varlık gösteremezken kalesinde iki gole engel olamadı. Arçelik takımı Karacasu takımını 2-0 yenerek adını yarı finale yazdıran takım oldu.

ÇEKİŞMELİ MAÇ KÇ'NİN

Yarı final heyecanı diğer maçlar ile devam etti. KÇ takımı ile Çelikpençe karşılaştı. İki takımda grup karşılaşmalarında oynadıkları futbol ve mücadele ile bir üst gurubu hak ederken her iki takımda yarı final için bir birleri ile yarıştılar. Karşılaşmanın başından sonuna kadar iki takımda bir birlerinin hata yapmasını beklediler. KÇ takımı kalecisi Hasan tecrübesi ile biraz rahat görünse de, Çelikpençe takımı ayağa oynadığı paslarla gole gitmek istedi. İlk goller karşılıklı geldi 1-1'lik sonuç maçın penaltılara gideceğini  sinyallerini verirken iki takım oyuncuları zaman zaman gergin anlar yaşadılar. KÇ takımı maçın son bölümlerinde Çelikpençe'nin bir anlık hatasından yararlanıp ikinci golü bulup durumu 2-1 getirdi. Bu dakikanın ardından Çelikpençe atakları sıklaştırsa da, KÇ kalecisi Hasan kalesinde devleşerek gole izin vermedi. KÇ takımı maçı 2-1 kazanarak yarı finale çıktı

SON YARI FİNALİST ÖZ YAPI

Yarı final için gecenin son maçında Öz Yapı ve Balaban tarım sahaya çıktılar. Bu sezon ilk defa turnuvalara katılan iki takımda guruplarında başarılı olup bir üst guruba çıkmayı hak kazanırken, Öz yapı rakibine oranla daha tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım görüntüsü verse de, Balaban tarım maçı son anlara kadar bırakmadı. Karşılaşmada 2-1 öne gecen Öz yapı maçı kazanırken adını yarı finale yazdırdı.

 

1647 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062558174133301