YAŞATTIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

20 Mayıs 2013

BOLUSPOR: 65 DÜZCE BELEDİYESPOR:92 TB3L Final Grubunda Boluspor Basketbol takımı 5. karşılaşmasında Düzce Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar final grubu...

BOLUSPOR: 65 DÜZCE BELEDİYESPOR:92

TB3L Final Grubunda Boluspor Basketbol takımı 5. karşılaşmasında Düzce Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar final grubu son maçında Düzce Belediyespor'a 92-65 yenilerek turnuvayı tamamladı.

1. PERİYOT

 Boluspor sahaya Levent, Mehmet, Ferit Kağan, Ramazan beşiyle sahaya çıktı. Maça Düzce Belediyespor 3 sayılık bir basketle başlarken Ferit bu sayıya turnikesi ile cevap verdi. Maçın ilk 3 dakikasında Boluspor Basketbol takımı Ferit ve Levent'in pota altındaki etkili oyunuyla 9-3 üstünlüğü sağladı.  Düzce Belediyespor arka arkaya bulduğu sayılarla maçta ilk defa öne geçmeyi başardı. Özellikle dış şutlarla etkili olan Düzce Belediyespor 15-14 üstünlük sağladı. İlk periyodun sonlarına doğru etkili bir oyun ortaya koyan Düzce Belediyespor ilk periyodu 19-16 önde kapattı.

2.PERİYOT

İkinci periyotta Kağan'ın yerine Cahit'i alarak başlayan Atalay Gemen maç boyunca sakinliğini korudu. Karşılıklı sayılarla başlayan 2. Periyotun başlarında Düzce Belediyespor arkı korumayı bildi. Komşu ikinci periyotta pota dibinde etkili olurken farkı 5 sayıya kadar çıkardı. (20-25) İkinci periyota daha etkili oynayan Mehmet Şen attığı sayılarla takımını maçta tutmayı bildi.  Levent'in ve Ramazan'ın sayılarıyla bir anda 28-25 öne geçen kırmızı beyazlı devler Düzce'ye mola aldırdı. Devrenin bitimine 4 dakika kala Boluspor 31-30 üstün girdi. Düzce Belediyespor bulduğu serbest atışlarla 32-31 öne geçerken Cahit bu sayılara 3'lüğü ile karşılık verdi. Ardından Ferit Düzce Belediyespor hücuma çıkarken yaptığı iyi değerlendirdi ve skoru 32-36'ya getirdi. Levent'in yerine kaptan Çağdan oyuna dahi oldu. Çağdaş oyuna girer girmez turnikeyi potaya bırakarak skoru 336-38'e getirdi.  Ancak periyodun sonlarına doğru Boluspor Basketbol Takımının yaptığı savunma hatalarını iyi değerlendire Düzce Belediyespor Basketbol Takımı devreye 41-38 önde girdi.  

3. PERİYOT

3 periyota karşılıklı basketlerle başlayan iki takım skoru 43-40'a getirdi. Boluspor'un sayısını Kağan kaydetti. 3. Periyotta da pota dibinde etkili olan Düzce Belediyespor  Basketbol Takımı bulduğu sayılarla farkı açarak 49-40 öne geçti. Düzce Belediyespor Basketbol Takımı ikinci yarıya daha etkili başladı ve 11 sayıya kadar çıkardı.(51-40) Atalay Gemen Düzce Belediyespor'un bu serisine dur demek için mola aldı. Molanın ardından Mehmet Şen kazandığı serbest atışların birini sayıya çevirerek farkı onu düşürdü ancak Düzce Belediyespor bu sayıya 3'lükle cevap verdi ve skoru 55-41'e getirdi. Periyodun başında ki etkili oyununu sürdürdü ve 16 sayıya kadar çıkardı. 3. Periyotta yaptığı pas hatalarıyla rakibin farkı açmasına izin veren kırmızı beyazlı devlerde bu dakikalarda Burak oyuna girdi. Boluspor Basketbol Takımı hücumlardan eli boş dönerken Düzce Belediyespor Basketbol Takımı hücumları değerlendirerek farkı korudu. Oyuna finallerde hiç süre alamayan Enes girdi.  3. Periyodu 68-46 Düzce Belediyespor Basketbol Takımı önde kapattı.

4. PERİYOT

4. periyota da Düzce Belediyespor Basketle başladı ancak Enes hemen karşılık verdi ve skoru 70-48'e getirdi. Bir ikili mücadelede de Ramazan sakatlanarak oyundu çıktı ve yerine Kaptan Çağdaş girdi. Enes oyuna girdikten sonra pota dibinde daha etkili olmaya başlayan Bolusor skoru 70-51'e getirdi. Boluspor'un son beş sayısına da Enes imzasını attı. Çağdaş ve Enes pota altında iyi bir ikili oluştururken takımın bu dakikalarda ki sayılarını kaydettiler. Ancak Düzce Belediyespor dış sayılarla farkı iyice açarak skoru 80-55'e getirdi. İyice oyundan düşen Boluspor Basketbol Takımı karşısında skoru 83-59'a getirdi.  Bu dakikadan sonra Atalay Gemen az süre alan oyunculara şans tanırken Düzce Belediyespor karşılaşmadan 92-65 galip ayrılan taraf oldu.

1651 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061779022216797