Yatırımlar Tamam

12 Mart 2011

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Bolu'ya gerçekleştirdiği ziyarette verdiği sözler ile hem Boluspor'u hem de Bolu Spor camiasını...

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Bolu'ya gerçekleştirdiği ziyarette verdiği sözler ile hem Boluspor'u hem de Bolu Spor camiasını sevindirdi.

 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu'ya gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Boluspor Kulübü'nü ziyaret etti. Bakan Özak'ı, AK Parti Milletvekilleri Fatih Metin, Metin Yılmaz, Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ve kulüp yöneticileri karşıladı.


Işıklandırma sorunu çözüldü

Özak ilk olarak Boluspor kulübünü ziyaret ederken, takımın gidişatı hakkında bilgiler aldı. Kırmızı beyazlı ekibimizin tesislerini gezen Bakan Özak'a ışıklandırma sorunu için bilgi aktarılırken, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak acilen bu sorunun çözülmesi için notunu aldığını Boluspor taraftarının gece maçı izlemesi gerektiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde Işıklandırma için gerekli çalışmaların başlayacağı, Boluspor Kulübü ile Bakanlık arasında yapılacak anlaşma ile kırmızı beyazlı ekibimizin bu sezon gece maçı oynayabileceği belirtildi. 


Yılmaz 4 saha istedi


Bolu'nun futbol ve spor kenti olması gerektiğini belirten Bakan Özak ayrıca Bolu'ya yapılması düşünülen futbol sahaları için gerekli çalışmaların hemen başlatılacağını, bakanlık olarak Bolu'ya yapılması gerekenleri hemen yaptıracaklarını belirtti. Bakan Özak'tan 4 futbol sahası isteyen belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bakan Özak'ın ikisi tamam sözü üzerine o sayının 4'e çıkması için 2 sahanın parasının aktarılmasını iki tane de belediyenin yaparak Boluspor ve amatörlerin hizmetine sunulacağını açıkladı. 



Takipte olacaklar

Bakan Özak ile spor alanında yapılması düşünülen tüm projeler için pazarlık yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve milletvekili Fatih Metin'in önümüzdeki günlerde yine Bakan'ın kapısını çalacakları, Bolu'da konuşulan bu projelerin bir an evvel tamamlanması ve temellerin atılması için çalışmalara başlanacağı belirtildi.   


Gençlik ve Spor bereketi


Bolu'da göreve geldikten sonra önemli projelere imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen çalışmalar hakkında Bakan Özak'a bilgiler aktardı. İl nüfusuna göre sporcu sayısındaki artışa inanamayan ve Bolu'da nüfusa göre çok sporcunun olduğunu belirtren Özak' a Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen devam eden projeler ve yapmak istediklerini iletti.

 

200 Yataklı Gençlik Eğitim Merkezi


Yapılan görüşmeler sonunda Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gençlik Eğitim Merkezine 200 yataklı yeni bir tesisin sözünü verirken, Bolu'nun aynı zamanda Suat Çelen'le birlikte Dünya Cimnastik Merkezi olacağını belirtti. Aladağ'da ki izcilik tesislerine 56 konteynır bungolow evin ihalesinin yapıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'e Bakan Özak bu konuda bir sıkıntı yaşadığı taktirde haber verilmesinin yeterli olacağını belirtti. 


Gerede'ya kayak pisti, Bolu'ya Kapalı Spor Salonu 


Yine Gerede Akut dağında bulunan Gençlik Spor Müdürlüğüne ait tesislere kayak pisti sözü veren Bakan Özak, Kapalı Spor Salonun yenisinin yapılması fikri için Ankara'da DPT ile görüşeceğini bu konuda elinden geleceğini belirtti. 2500 kişilik spor salonu için Karaçayır bölgesinin uygun olacağını belirten Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz ve ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'e bu işin takibinde olacağını önümüzdeki hafta içi bu görüşmelerin yapılacağını söyleyen Özak, böyle bir salonun Bolu'ya yakışacağını iletti. 


Gün boyu Bakan Özak ile gezen Bolu protokolü ve spor camiasının önemli isimleri  Bolu'da spor alanında yapılması düşünülen tüm bu projeler için hafta başından sonra Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ile DPT arasında mekik dokuyacak gibi görünüyor.  

 

 

 Haber & Resim Destek : Spor14.com

 

2183 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07764196395874